A Pan przewdniczacy ZNP to was wyprowadzi tak jak kiedys jeden premier sztandar parti .
Nie wiem czy dobrze łapię, ale czy rząd przy okrągłym stole będzie reformował reformę Zalewskiej z PIS, która była super reformą ?
W ustawie karta nauczyciela wprowadzić zapis zabraniający prawa do jakiegokolwiek strajku. nauczyciele powinni służyć a nie tylko kierować do rządu roszczenia płacowe. Taki to ich psi obowiązek.
Heh, dobry ruch. Strajk w czasie wakacji zobowiązywałby nauczycieli do przebywania w miejscu pracy od poniedziałku do piątku. A tak problem z głowy, pełnopłatne wakacje. No i na jesień, przed wyborami kolejna rozróba... . Według mnie nie macie honoru Panie i Panowie. Do tej pory byłem rozdarty. Nawet wyobrażałem sobie, że pokażecie klasę i nie przerwiecie strajku na wakacje. To byłby szacun. A tak...? Żenada.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!