metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Egon ~Egon (Gość)01.07.2011 21:40

I nie ma się co tu dziwić, gdy zamiast siedzieć nad książkami maturzyści popołudnia wolą spędzać np w Focusie lub przed kompem i odkładają wszystko na ostatnią chwilę. Boję się co to ty było jakbyśmy mieli jeszcze kilka takich centrów handlowych, wtedy to już w ogóle nikt w Piotrkowie by nie zdał matury ale niestety takie są skutki olewania nauki.

00

Roman ~Roman (Gość)01.07.2011 21:45

"Panie-Starosto" napisał(a):
Czyżby nerwica z natręctwami? :))))

bujaj się

"Waldemar" napisał(a):
Spytaj w kolegów komunistów w komitecie

bujaj się

"Waldemar" napisał(a):
Powyższą funkcję włączyłem i wyłączyłem bez problemu.

nie bujaj

00

kolo ~kolo (Gość)01.07.2011 21:46

Edukacja w piotrkowskiem jest do kitu. Chcesz aby Twoje dziecko było biedne to edukuj je w tych stronach. Wyjątek stanowią dzieci prominentnych urzędników które dziediczą stanowiska urzędnicze i w ten sposób rodzi się bieda. Bieda wynikająca z niekompetencji i niewiedzy, a co za tym idzie za brakiem umiejętności rozwiązywania trudnych spraw miast i gmin. Przykre ale prawdziwe.

00

SMERFETKA ~SMERFETKA (Gość)01.07.2011 23:14

Ja uważam ze ludzie sie nie uczą uważają ze matura jest prosta i liczą na "fuks" ze sie uda i czasem wychodzi inaczej a zwłaszcza na studiach. Ciekawe co by powiedzieli 3 lata temu i więcej gdzie zadania wszystkie były otwarte a nie tak jak teraz jest. Pewnie wtedy to już nikt by nie zdał bo byłaby za trudna.

00

fgdshajk ~fgdshajk (Gość)01.07.2011 23:20

"SMERFETKA" napisał(a):
Ja uważam ze ludzie sie nie uczą uważają ze matura jest prosta i liczą na "fuks" ze sie uda i czasem wychodzi inaczej a zwłaszcza na studiach. Ciekawe co by powiedzieli 3 lata temu i więcej gdzie zadania wszystkie były otwarte a nie tak jak teraz jest. Pewnie wtedy to już nikt by nie zdał bo byłaby za trudna.

Proponuję spokojnie przeczytać swój tekst. W obecnej formie jest bez składu i ładu. Pozdrawiam.

00

!!!!!!!! ~!!!!!!!! (Gość)02.07.2011 09:21

Obserwuję szkołę od środka, do szkół przyjmowani są nauczyciele po tzw płatnych studiach. W praktyce okazuje się, że uczeń jest mądrzejszy od nauczyciela.

00

guest ~guest (Gość)02.07.2011 11:29

"" napisał(a):
Obserwuję szkołę od środka, do szkół przyjmowani są nauczyciele po tzw płatnych studiach. W praktyce okazuje się, że uczeń jest mądrzejszy od nauczyciela.

niejednokrotnie i ten z wieloletnim stażem nie dorównuje uczniom.

00

:)                                                             ~ :) (Gość)02.07.2011 19:23

nie lubię matematyki :) znam osoby które nie muszą się jej uczyć, wystarczy że słuchają uważnie na lekcjach. ja niestety nie otrzymałam tego daru. miałam 26 % :P mam nadzieje że w sierpniu dam rade. teraz mogę się skupić tylko na tym przedmiocie ;) pozdrowienia

00

97-300 97-300ranga03.07.2011 08:29

"kolo" napisał(a):
Edukacja w piotrkowskiem jest do kitu. Chcesz aby Twoje dziecko było biedne to edukuj je w tych stronach. Wyjątek stanowią dzieci prominentnych urzędników które dziediczą stanowiska urzędnicze i w ten sposób rodzi się bieda. Bieda wynikająca z niekompetencji i niewiedzy, a co za tym idzie za brakiem umiejętności rozwiązywania trudnych spraw miast i gmin. Przykre ale prawdziwe.

Za taki stan rzeczy odpowiedzialna jest p,Ewa Ziółkowska która nie panuje nad struktyrami ZNP (pijaństwo wśród nauczycieli,wyłudzanie kredytów,itd.) powinna zostać zdymisionowana.

00

BLEKI BLEKIranga03.07.2011 10:06

znp - zdrajcy narodu polskiego? :/

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat