I nie ma się co tu dziwić, gdy zamiast siedzieć nad książkami maturzyści popołudnia wolą spędzać np w Focusie lub przed kompem i odkładają wszystko na ostatnią chwilę. Boję się co to ty było jakbyśmy mieli jeszcze kilka takich centrów handlowych, wtedy to już w ogóle nikt w Piotrkowie by nie zdał matury ale niestety takie są skutki olewania nauki.
bujaj się
bujaj się
nie bujaj
Edukacja w piotrkowskiem jest do kitu. Chcesz aby Twoje dziecko było biedne to edukuj je w tych stronach. Wyjątek stanowią dzieci prominentnych urzędników które dziediczą stanowiska urzędnicze i w ten sposób rodzi się bieda. Bieda wynikająca z niekompetencji i niewiedzy, a co za tym idzie za brakiem umiejętności rozwiązywania trudnych spraw miast i gmin. Przykre ale prawdziwe.
Ja uważam ze ludzie sie nie uczą uważają ze matura jest prosta i liczą na "fuks" ze sie uda i czasem wychodzi inaczej a zwłaszcza na studiach. Ciekawe co by powiedzieli 3 lata temu i więcej gdzie zadania wszystkie były otwarte a nie tak jak teraz jest. Pewnie wtedy to już nikt by nie zdał bo byłaby za trudna.
Proponuję spokojnie przeczytać swój tekst. W obecnej formie jest bez składu i ładu. Pozdrawiam.
Obserwuję szkołę od środka, do szkół przyjmowani są nauczyciele po tzw płatnych studiach. W praktyce okazuje się, że uczeń jest mądrzejszy od nauczyciela.
niejednokrotnie i ten z wieloletnim stażem nie dorównuje uczniom.
nie lubię matematyki :) znam osoby które nie muszą się jej uczyć, wystarczy że słuchają uważnie na lekcjach. ja niestety nie otrzymałam tego daru. miałam 26 % :P mam nadzieje że w sierpniu dam rade. teraz mogę się skupić tylko na tym przedmiocie ;) pozdrowienia
Za taki stan rzeczy odpowiedzialna jest p,Ewa Ziółkowska która nie panuje nad struktyrami ZNP (pijaństwo wśród nauczycieli,wyłudzanie kredytów,itd.) powinna zostać zdymisionowana.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!