Przyzwoite liceum ogólnokształcące za komuny dawało mniej więcej taki ogólny szlif, jak obecne pięcioletnie studia. Albo większy nawet.
p.s. Przepraszam bo winno być: "studia".
Prawidłowo pisze się: weźmie, musiałby, władzom, niepełnym, niewykształconym. Ogonki i błędy interpunkcyjne przemilczę.
Ale masz rację - ciemny lud wybiera na prezydenta miernotę, która przed wyborami chlapnęła po oczach asfaltem.
LUDZIE KIEDYŚ NIKT NIE POTRZEBOWAŁ KOREPETYCJI I MATURA BYŁA ZDANA WYSTARCZYŁO SIĘ UCZYĆ. TERAZ KAŻDY JEDEN UCZEŃ MUSI BRAĆ KOREPETYCJE BO W SZKOLE JEST POZIOM POŻAL SIE BOŻE!!!!!!!
NAUCZYCIELE LUDZIE TO JUŻ NIE SĄ NAUCZYCIELE CO KIEDYŚ A ICH WIEDZA MA WIELE DO ŻYCZENIA OJ BARDZO WIELE...........
chciało sie tej proamerykanskiej wolnosci,to nie narzekac.w stanach jest w kazdej nieco wiekszej miescinie jest jakas szkola wyzsza i do tego teraz dążymy.a ta wogole to nie przesadzaj z tym poziomem licealnym za PRL.studia to studia,a nie przedszkole.nawet w tych zdziczałych czasach jak teraz.
Ponawiam pytanie: Dlaczego następujący użytkownicy: Markpio, 97300, Aman mają zablokowany podgląd wiadomosci,a ja od tygodnia nie mogę tej opcji uruchomić?czy to pracownicy portalu?
Panie Starosto nie wstyd Panu za te szkoły. Przecież reprezentują one powiat ziemski. Jedne z najgorszych wyników nie tylko w łódzkim ale w kraju!!!!!!!!! Musi Pan coś zrobić z pseudo szkołami. Jakie to szkoły oto wyniki 57,9%. WSTYD!!!!!!
Czyżby nerwica z natręctwami? :))))
Raczej kwestia chyba obsługi konta.
Spytaj w kolegów komunistów w komitecie, może mają wydaną jakąś instrukcję.
Powyższą funkcję włączyłem i wyłączyłem bez problemu. Nie wiem, dlaczego tobie nie działa.
Trzeba się było uczyć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!