Rząd wprowadza ustawy zakazujące i grożace karą - danie dziecku klapsa ... a tu się takie rzeczy dzieją. Chyba coś nie tak działą w tym państwie.
Kobiety chyba mają za dużo na głowie - dzieci praca kariera - psychika poprostu już kobietą w społeczeństwie pada - w głowach się poprzewracało. Te bredzące wkoło feministyki o samowystarczalności kobiety. To wbrew naturze, żeby kobieta była samowystarczalna - odbije się to prędzej czy później !!!
dokladnie o tym samym pomyslalem... ale do tego dochodzi tez polityka prokreacyjna panstwa, ktora nijak dba o to zeby rodzina byla rodzina...
Po co tu śledztwo zabić k...... tak samo jak ona zabiła i po śledztwie.
Nie zgadzam się z Wami,że kobiety mają za dużo na głowie przez rząd i polityków- to są brednie. Mam rodzinę, małe dzieci,prace zawodową i pasje które rozwijam,do tego pomagam moim dziadkom w ich domu.Obowiązków jest cała masa,ale to nie Tusk,Kaczyński czy Palikot mi pomaga w tym wszystkim tylko mój mąż.To żeby rodzina była rodziną trzeba zapewnić sobie samemu a nie liczyć na politykę Panowie.
nie mozna pozostawic tego obojetnie, czy bez komentarza, lecz nawet nie wiadomo jak odniesc sie do takiej tragedii...
W tym roku matki po prostu oszalały. Non stop się słyszy, że jakaś zabiła/zakatowała etc. dziecko. wszystko zaczęło się od tej całej Katarzyny W. i Madzi.
Nie wiem, może dodają czegoś do produktów spożywczych, że nagle taka fala zabójstw dzieci ruszyła
To jest zwykłe "pitolenie". We wrześniu zaczęła się szkoła i niestety przyszedł nowy obowiązek w postaci dodatkowych wydatków na kolejne dziecko- podręczniki, ubranie, buty. Męża nie było, wyjechał a może nie dawał zarobionych pieniędzy na utrzymanie domu- nic nie wiemy na ten temat.Może ta kobieta nie miała w nikim oparcia, popadła w ciężką depresję, a dzieci zaczęły ja denerwować. Nie umiała prosić kogoś z zewnątrz o pomoc.
Kobieta w dzisiejszych czasach może być samowystarczalna tak samo jak i facet, pod warunkiem, że nie mają pakunków na plecach w postaci potomstwa. Wtedy takim ludziom żyje się o wiele lepiej. I wiele osób tak układa sobie życie i ja tak żyje i mam się bardzo dobrze.I ciesze się każdego dnia, że nie mam dzieci. Kto by chciał rodzić dzieci, aby musiały żyć w tym dennym kraju?
nic się nie zaczęło od Kaski W. zabójstwa były już wcześniej np. zabojstwo dziecka z Cieszyna, utopienie w wisle malego Krzysia czy tez zakatowanie Bartka przez ojczyma i wiele innych wcześnej. Odswiez sobie wczesniejsze wiadomosci
karać, karać jeszcze raz karać, a nie usprawiedliwiać i zrzucać winę na "ciężkie czasy", każdemu jest ciężko, ale to nie może być powód do bestialstwa!!! zimna cela z wodą i kromką suchego chleba do końca życia!!! taka powinna być najniższa kara!
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!