No to już macie czarno na białym, po co była "pandemia". Dzięki niej można było przepchnąć przepisy, na które w normalnych warunkach nikt by się nie zgodził. Od takich pierdół jak budowa masztów po kagańce, areszty domowe bez wyroków sądowych, zamykanie biznesów, przymus szczepień, paszporty kowidowe etc.
A Kowidianie nadal twierdzą, że to było w celu ratowania życia. Fanatyzm Kowidianom w głowy mocno wszedł...
Co ma cowid do masztów na których 5..G, c..owid nie uczynił zaplanowanego spustoszenia to co popłynie z masztu ma załatwić sprawę??? Coś się dzieje, bo bardzo przyspieszyli realizację planu.
Nie bardzo wiem, co jest oburzającego w tym. Ja to bym się raczej cieszył, gdyby obok mnie dostawili nadajnik albo dwa. I nie bardzo rozumiem, skąd to oburzenie i zdziwienie. Nadajniki są stawiane tam, gdzie się używa telefonów i gdzie jest zapotrzebowanie. Ciekaw jestem, jaki procent oburzonych korzysta z telefonów komórkowych (obowiązku nie ma, można mieć stacjonarny i też działa). Gdzie niby mieli je postawić, w środku lasu?
A o to, że przepisy zostały przepchnięte jak zostały, to należy mieć pretensje do Antoniego i spółki. Nie pierwszy i nie ostatni to kwiatek tego typu.
Jakis pisiorski minister przytulil ladny pieniadz za podpisanie ustawy.Tak sie zyje.
Co ma wspólnego covid z budową masztów. Na czyim terenie czyli kto jest właścicielem terenu na którym trwa budowa przecież nie wojewoda. A teraz trwa mydlenie oczu że miasto nie wiedziało szczególnie Pan Z.
gdzie mogę znaleźć adres do zespołu niedzielnych obrońców uciśnionych
inwestycja pod zamówienie. podobny przypadek był miedzy innymi w Opolu Urząd Miast dal odmo pozwolenia na budowe, inwestor odwołal sie do wojewody ten utrzymał decyzje Prezydenta Opola , inwestor wniósł skarge do WSA, sąd utrzymał decyzję obu instancji. Tu wyglada na załatwianie dla kogoś kto ma poparcie władz pisowskich. Mieszkańcy powinni zawiadomic prokuraturę by sprawdziła całą nić powiązań inwestora z wladzami pisowskimi jest jeszcze możliwość zawiadomienia głownego inspektora nadzoru budowlanego. w innym przypadku należy zablokowac mozliwość wykonywania prac.
Jak to możliwe, że miasto wiedziało od dawna, a radni pojawili się gdy już stawiają te maszty. Cytując klasyka k...a ja p.....ę.
Uczą się od najlepszych ... tych z Warszawy.
I tak wyglada w Polsce demokracja?niewiarygodne po prostu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!