metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)04.06.2010 20:56

"97300" napisał(a):
Ale ambitny czerwony pajączek!

Krzyż celtycki i hasło w języku angielskim, ale przekonania prawdziwego patrioty. Mniema, że gość ma specyficzne problemy z tożsamością , sam bidok nie wie czy jest anglosasem, celtem czy Polakiem.

00

Taki jeden ~Taki jeden (Gość)05.06.2010 06:23

"Sarumanbialy" napisał(a):
Krzyż celtycki i hasło w języku angielskim

Wiesz co to oznacza?Na pewno jest lepsze od sierpa z młotem na czerwonej szmacie!Stop komunie!

00

Taki jeden ~Taki jeden (Gość)05.06.2010 08:39

"Sarumanbialy" napisał(a):
Krzyż celtycki i hasło w języku angielskim, ale przekonania prawdziwego patrioty. Mniema, że gość ma specyficzne problemy z tożsamością , sam bidok nie wie czy jest anglosasem, celtem czy Polakiem

Zebyś jeszcze wiedział-a o czym piszesz.Lepsze to niż sierp i młot na czerwonej szmacie.To Twoje znaki organizacyjne!

00

Ciekawie ~Ciekawie (Gość)08.06.2010 12:53

Walka stoczy się pomiędzy P.Czaplą a P.Masiarkiem. Osobiście stawiam na Czaplę ze względu na dużo większe doświadczenie w zarządzaniu.

00

zet ~zet (Gość)09.06.2010 10:20

a ktos moze wie czyje sa te plakaty na miescie : "Piotrków potrzebuje lekarza" ???

00

Lola ~Lola (Gość)09.06.2010 10:43

"zet" napisał(a):
a ktos moze wie czyje sa te plakaty na miescie : "Piotrków potrzebuje lekarza" ???

No, gdyby nie to, że obecnie kisnę w Łodzi to powiedziałabym, że moje. Toż to wypisz, wymaluj moja diagnoza. A tak na serio ktoś sobie szykuje niezłą kampanię.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)10.06.2010 02:30

"Lola" napisał(a):
No, gdyby nie to, że obecnie kisnę w Łodzi to powiedziałabym, że moje. Toż to wypisz, wymaluj moja diagnoza. A tak na serio ktoś sobie szykuje niezłą kampanię.

Tę niezłą kampanię szykuje temu komuś Wesoła Kompania!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat