A dokładnie 163.
Czytając posty które zamieszcza "Lola"On,ona,ono?Dochodzę do wniosku że jest to koreańska podróba klona.Delete.
Do ~art.b: Zadziwiające, jak to kilkadziesiąt postów i fikcyjny nick mogą wywołać przypływ kreatywności i błyskotliwych mocy twórczych. Cieszę się, bo o to mi właśnie chodzi: żeby poruszyć trochę zainstalowane w głowach klisze i schematy. Przynajmniej forum staje się ciekawsze. W każdym razie dziękuję za doping :) Dla dociekliwych mam jedną wskazówkę: wnikliwa analiza niektórych wypowiedzi może wykazać, jaką płeć ma owa "koreańska podróba klona". Pozdrawiam
Święta racja, Piotrze. Masiarek. Popytałem między swymi podczas rodzinnego obiadu. Wszyscy zdziwieni. Na ich głosy pan Masiarek niech nie liczy. A czy to on jeden trzecią kadencję zasiada w radzie? Ale jakieś sukcesy?? Co zrobił.
Pytania Piotra są zasadne.
W ogóle podoba mi się, co Piotr pisze. I Piotrkowianin EP. Arti też. Mieszkaniec PT, Motyl, Maddox, a ostatnio czytam nową Lolę. Jeszcze może Klet, Zet i Lukch. Mało. Czyli ci ludzie w Piotrkowie stanowią pewną śmietankę. Tak to chyba można powiedzieć. Reszta ma wszystko gdzieś. Frekwencja wyborcza jak będzie 40 procent to byłby cud.
Lola jestem z Tobą.W związku z "koreańską podróbą klona" mam podejrzenia ,że ten ~art.b to północnokoreański prowokator "Kim Art.b Sen" z wyciętą przysadką mózgową.
Dokładnie!Może ktoś coś wie w temacie!
Mam nadzieję, że obecny prezydent zostanie na drugą kadencję.
Propaganda tej strony nich trwa dalej, a my i tak wygramy!!!
Niezależny kandydyat - KRZYSZTOF CHOJNIAK
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!