metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aman Amanranga27.11.2010 17:48

Mikke mówi rzeczy zbyt oczywiste, żeby je można było owijać w polityczną bawełnę i komentować na kilka różnych sposobów. A ludzie widocznie tego nie lubią. Wolą być oszukiwani.

00

anigav ~anigav (Gość)27.11.2010 13:10

czytajac to tak jakos nasunela mi sie anegdota;
Przychodzi informatyk do sklepu i zwraca się do sprzedawcy:
- Poproszę środki do czyszczenia portów wejścia/wyjścia.
- Że co?
- Tfu... pastę do zębów i papier toaletowy.
ot - Wyborcom

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)27.11.2010 13:41

Zabrakło pytania o sekretarza.Strach nie pozwolił?

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)27.11.2010 13:45

Pieprz..ie o hipotetycznej koalicji,,,a od poniedziałku intensywne opady śniegu zapowiadają.Czy wzorem ostatniej zimy tak i teraz będziemy najgorzej odśnieżanym miastem w Polsce?!

00

anigav ~anigav (Gość)27.11.2010 13:56

A BBC podali, że Macierewicz przemawiał dzisiaj całe 2 godziny w Kongresie USA...
...
do portiera, coby wpuścił jego i Fotygę.

Komentarz był edytowany przez autora: 27.11.2010 13:57

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)27.11.2010 14:19

"anigav" napisał(a):
Macierewicz pr

No, temu oszołomowi to chyba już podziękujemy.Za rok znowu będzie kandydować do Sejmu z naszego regionu.
Trzeba zrobić wszystko by nie wygrał wyborów parlamentarnych.
Dajcie mi na jego miejsce Korwina Mikke.Chętnie go poprę i jeszcze będę namawiał innych do takiego kroku.
Korwin to byłby przypływ świeżości do tych zatęchłych sejmowych sal!!
Podsumowując !!
Maćko nie,Korwin tak!
I nawet do UPR nie należę!:))))

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)27.11.2010 14:30

Kadrowe decyzje były podejmowane na parę dni przed wyborami.Rozpisywane były konkursy/ustawione/.
Panie Prezydencie,ja wiem,nie o wszystkim musi Pan wiedzieć,masa problemów na głowie,ale jeżeli już coś Pan mówi to trzeba być tego pewnym na 100%.

00

klet ~klet (Gość)27.11.2010 15:46

"MARKPIO" napisał(a):
Dajcie mi na jego miejsce Korwina Mikke.Chętnie go poprę i jeszcze będę namawiał innych do takiego kroku.

Ja też jestem za Korwinem bo dobrze mówi i w bawełnę nie owija.
Poczytajcie program WiP bo jest ciekawy i treściwy w swojej prostocie.

00

97-300 97-300ranga27.11.2010 15:48

"MARKPIO" napisał(a):
Kadrowe decyzje były podejmowane na parę dni przed wyborami.Rozpisywane były konkursy/ustawione/.

Znasz drogę postępowania sądowego?Zapraszam do prokuratóry.Leweakom też nie popuszćze.

00

klet ~klet (Gość)27.11.2010 15:53

Cytuję:
- Ten zespół, łącznie z wiceprezydentami, sprawdził się i jest bardzo dobry. Wysoka ocena, jaką wystawili mi piotrkowianie w wyborach, to nie tylko ocena mojej osoby, ale też pracy całego zespołu z minionych 4 lat.

:D dobre teksty :D

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat