Mikke mówi rzeczy zbyt oczywiste, żeby je można było owijać w polityczną bawełnę i komentować na kilka różnych sposobów. A ludzie widocznie tego nie lubią. Wolą być oszukiwani.
czytajac to tak jakos nasunela mi sie anegdota;
Przychodzi informatyk do sklepu i zwraca się do sprzedawcy:
- Poproszę środki do czyszczenia portów wejścia/wyjścia.
- Że co?
- Tfu... pastę do zębów i papier toaletowy.
ot - Wyborcom
Pieprz..ie o hipotetycznej koalicji,,,a od poniedziałku intensywne opady śniegu zapowiadają.Czy wzorem ostatniej zimy tak i teraz będziemy najgorzej odśnieżanym miastem w Polsce?!
A BBC podali, że Macierewicz przemawiał dzisiaj całe 2 godziny w Kongresie USA...
...
do portiera, coby wpuścił jego i Fotygę.
No, temu oszołomowi to chyba już podziękujemy.Za rok znowu będzie kandydować do Sejmu z naszego regionu.
Trzeba zrobić wszystko by nie wygrał wyborów parlamentarnych.
Dajcie mi na jego miejsce Korwina Mikke.Chętnie go poprę i jeszcze będę namawiał innych do takiego kroku.
Korwin to byłby przypływ świeżości do tych zatęchłych sejmowych sal!!
Podsumowując !!
Maćko nie,Korwin tak!
I nawet do UPR nie należę!:))))
Kadrowe decyzje były podejmowane na parę dni przed wyborami.Rozpisywane były konkursy/ustawione/.
Panie Prezydencie,ja wiem,nie o wszystkim musi Pan wiedzieć,masa problemów na głowie,ale jeżeli już coś Pan mówi to trzeba być tego pewnym na 100%.
Ja też jestem za Korwinem bo dobrze mówi i w bawełnę nie owija.
Poczytajcie program WiP bo jest ciekawy i treściwy w swojej prostocie.
Znasz drogę postępowania sądowego?Zapraszam do prokuratóry.Leweakom też nie popuszćze.
:D dobre teksty :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!