Z tego co słyszałem była też w Sulejowie w urzędzie gminy na spotkaniu. Może szuka tam pracy.
Walczą o elektorat bo wiedzą po co: http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/poslowie-ktorzy-najbardziej-sie-wzbogacili-w-mijajacej-kadencji/yvgnej
Teraz to juz można POpic wodą...mam nadzieje że nie przekroczą nawet progu wyborczego.
To jest śmieszne. Pani premier przyjeżdża z wizytą do miasta ukradkiem po to tylko, by przejść z Pl. Kościuszki na Pl. Czarnieckiego. Żadnego spotkania z mieszkańcami, żadnego zainteresowania problemami regionu. Przyjeżdża pani marszałek i zamiast spotkania z mieszkańcami ona idzie na obiad? I Wy w nazwie partii macie obywatelskość? Obiad był zapewne też na koszt podatnika?
tvn24 mógłby zmienić nazwę na PO24 żeby nikt nie miał wątpliwości.
Jak donosi TV Republika dziś ujawni nowe taśmy z podsłuchów, gdzie pod stołem handlowano majątkiem skarbu państwa. Jak tak dalej pójdzie, to PO i PSL chyba nie przekroczą nawet progu wyborczego.
Piękny,naprawdę piękny widok te krzywe uśmieszki,udawana obojętność i dostojeństwo.A gdzie są przyjaciele,najlepsze koleżanki i zwykli wazeliniarze?Tak,tak już są gdzie indziej już się ślinią do Jarosława i Beaty, a Antoni jest najseksowniejszym facetem ziemi piotrkowskiej.Patrzcie przyszli VIPowie taki jest koniec
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!