To jest śmieszne. Pani premier przyjeżdża z wizytą do miasta ukradkiem po to tylko, by przejść z Pl. Kościuszki na Pl. Czarnieckiego. Żadnego spotkania z mieszkańcami, żadnego zainteresowania problemami regionu. Przyjeżdża pani marszałek i zamiast spotkania z mieszkańcami ona idzie na obiad? I Wy w nazwie partii macie obywatelskość? Obiad był zapewne też na koszt podatnika?
Teraz to juz można POpic wodą...mam nadzieje że nie przekroczą nawet progu wyborczego.
Walczą o elektorat bo wiedzą po co: http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/poslowie-ktorzy-najbardziej-sie-wzbogacili-w-mijajacej-kadencji/yvgnej
Z tego co słyszałem była też w Sulejowie w urzędzie gminy na spotkaniu. Może szuka tam pracy.
Przygarbione, z miną jak u dziecka, które nasikało do piaskownicy i boi się żeby tego nie odkryli, w kiczowatym kostiumiku i z badziewiastymi koralami ... Widzieliśta toto jak się to pchało na scenę podczas koncertu finałowego konkursu szopenowskiego?
Mam nadzieję, że toto grać nie byndzie!
"Marszałek Małgorzata Kidawa Błońska, przyjechała do Piotrkowa na zaproszenie Elżbiety Radziszewskiej, wicemarszałek Sejmu i udzieliła jej poparcia w nadchodzących wyborach parlamentarnych."
Przyjechała i zjadła obiad na koszt pani Radziszewskiej czy podatnika?
to dlaczego Pani Ela jest na II miejscu ? Pytanie dla inteligentnych .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!