piotrkowskie pisiory woleliby jakiegos kato-patriote najlepiej chłopa w czarnej sukience
Ręce opadają widząc takie persony pchające się na poważne stanowiska..kandydat niezależny nie powiązany politycznie to nadzieja na względną normalność.Powinien kandydować jakiś przedsiębiorca wykształcony, który potrafi liczyć pieniądze ale taki ktoś nie wystartuje ponieważ ma w nosie taką fuchę a szkoda.
Uuuuu widzę, że kandydatka na kandydatkę na Prezydenta PT została rozjechana w komentarzach.
Kto by teraz nie wskoczył na fotel prezydenta będzie mieć bardzo pod górkę. Ogarnąć ten chaos i utopię finansową będzie ciężko. Bo przecież w pierwszej kolejności trzeba będzie spłacać długi zaciągane przez poprzedników to i cudownie nie będzie w budżecie na jakieś inwestycje. Tak więc aby nie zagonić się w kozi róg polityka będzie kontynuowana i miasto dalej utrzymywane na dużym minusie. No i oczywiście mądry wie że tak będzie a głupi powie że wszystkie miasta jadą na minusie. Pozd
Najlepsze pomysły na rządzenie ma rzecz jasna zawsze opozycja. Życzę tej pani by została prezydentem... choćby tylko po to by oceniając jej rządy móc zacytować jej słowa..."A nie mówiłem". Ciekawym bowiem jestem w jaki sposób zamierza wyzbyć się zadłużenia miasta, zrobić tańsze ogrzewanie, wszystko zrobić tanio a MZK jeszcze mają być bezpłatne. No zobaczym, bo takiego cudu gospodarczego to świat jeszcze nie widział.
To partyjna POdwładna fur dijczlanda, więc dziękuję, nie jestem zainteresowany.
A z kim ta persona niby stworzy koalicję po wygranych wyborach, jak z PO są zaledwie cztery osoby w Radzie Miasta? Bo chyba nie z PiS-em, którego liczba w RM liczy 11 osób. Więc nawet jak ona wygra, co jest mało prawdopodobne, to i tak będzie musiała zawiązać koalicję z Chojniakiem, bo podobnie jak miało to miejsce w ostatnich wyborach w powiecie PiS nie miał w większości, więc mimo, że wygrał, to w rzeczywistości przegrał, bo PSL znalazło koalicjantów i dalej rządzą w powiecie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!