Drogi portalu zróbcie ankietę na temat czy mieszkańcy chcą panią Marlenę na prezydenta. Bardzo jestem ciekaw wyników
Zacznijmy od tego, co pani radna swoją obecnością w radzie dobrego zrobiła dla miasta .? Jakieś osiągnięcia konkretnie a nie pyskówka ,a będzie miała mój głos.
Kandydować jej wolno, bo tak stanowi prawo. Ja jednak na nią nie zagłosuję.
Pani radna chce się wybić na błędach Chojniaka, obrończyni uciśnionych. Myśli, że w momencie kryzysowym stanie po stronie większości mieszkańców, rzuci kilka haseł typu ?a nie mówiłam?, ?ostrzegałam? i wszyscy uznają ją za wybawcę?.
Przyznam, że trzeba mieć niezły tupet, żeby bez odpowiedniego merytorycznego przygotowania kandydować na stanowisko managera dużego miasta.
Ręce opadają, kto to jest? Niech ta pani obwieści nam cudowny plan. Żeby rządzić czymkolwiek to trzeba mieć rynkowe doświadczenie biznesowe i twarde wyniki sukcesów gospodarczych a nie tylko chęci. Nic z tego tu nie występuje, szkoda czasu i atlasu.
Za moich czasów ubiegało się o stołki a teraz o fotele. Chyba jestem już staroświecki.
Jaki ta pani ma kompetencje do zarządzania miastem? Skończyła architekturę? Może urbanistykę? Nie? To słabo, wystarczy popatrzeć co się dzieje z miastem jak rządzi nauczyciel.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!