Serio takie potrzeby są jak zamykają Markety budowlane i nagle tłumy? Nie sądzę,żeby tyle ludzi nagle brało się za remonty????
Ludzie ogarnięcie się wy oprucz zakupów nic nie widzicie tylko nacjagane promocje a zdrowie macie gdzieś
Dalej biernie siedźmy.Pinokusz patrzy na ile może jeszcze sobie pozwolić.
Spożywka ma się dobrze i nikt jej nie ruszy. Jedynie mogą być większe ograniczenia klientów na m2. Wielkie sieci handlowe tylko zacierają rączki,bo zamknięte sklepy budowlane, elektromarkety i odziezowe = wiekszy obrót na działach ogród i tekstylia i RTV. Marża też powedruje w górę. Tylko patrzeć aż dyskonty zaczną sprzedawać krzaki, taczki, gładzie i farby.
Zobaczymy jaki będzie szał gdy również spożywkę zaczną przymykać... Wszystko stopniowo małymi kroczkami. Powolne gotowanie żaby trwa w najlepsze a omamieni ludzie nawet nie wiedzą jaką niespodziankę rząd im szykuje na koniec miesiąca...
Ja też włączyłem się aktywnie w ten oddolny ruch antycovidowy i czynnie go poparłem, jadąc do OBI-ego. Połaziłem, kupiłem co nieco, żeby nie było. Misia, ppandy, byczka i innych znajomych z forum nie spotkałem, ale całkiem możliwe że byli w innych godzinach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!