pracuj gościu - puk! puk!
T już jest w mieście u mamusi, reasumując blok żółto/ zielony przy rondzie przy Kauflandzie obok bloku plac zabaw dla dzieci. Żal mi tylko jego matki która jest Bogu ducha winna, a przyszło jej mieszkać z niepoczytalnym. Policja pilnuje osiedla od ulicy Wysokiej( dwa tajniackie auta) od ul. Łódzkiej oznakowany Sprinter - moim zdaniem został przywieziony do Pt w godzinach rannych lub będzie dopiero przywieziony dziś w nocy ok 2/3. Z Rzeszowa wyjechały 4 samochody które są puste a jego na pewno przerzucają osobówką. Myślcie logicznie takie auto na osiedlu rzuca się w oczy dla tego nie zdziwił bym się jak wysadzą go w taxi na obrzeżach miasta. 2) sąsiedzi na pewno cały dzień siedzą w oknach dlatego muszą wykorzystać noc aby wszedł do bloku, większość z nas najtwardszy sen ma między 2 a 3 i to będzie pora kiedy docelowo dotrze/dotarł. Moim zdaniem w szkołach/ przedszkolach powinna odbyć się akcja gdzie dzieci powinny zostać poinformowane o grożącym ich zagrożeniach, jak mają reagować a sylwetka samego T powinna być ujawniona tak samo jak innych ludzi mających konflikt z prawem. Ja na swoje utrzymanie muszę pracować, nikt mi nie daje więc na wszystko on i inni powinni zapracować.
Powiem tak Mariusz.T powinien być stracony tak jak brzmiał wyrok,niestety Państwo go ocaliło wprowadzając amnestie,Ja osobiście straciłem osobę bardzo bliską memu sercu w wyniku morderstwa i wiem jak jest ciężko przetrwać dalsze swoje życie
mając w psychice fakt zaistniałej sytuacji> Rodzina ,rodzice nigdy nie zapomną tragedii
musiał by być szaleńcem,niech wie,że od tej chwili poluje na niego 30 milionów ludzi.
Czy ktoś może mi powiedzieć, czy on wrócił do Piotrkowa? :(
czy chodzi o blok?????? przy kauflandzie (wieżowiec) to tam mieszka matka Trynkiewicza, ja jestem na sadowej i co chwila widać jakiś policyjny wóz
szkoda pisania komentowania i nerwow miejmy tylko do jednych pretensje do D.T I Jego zj......o rzadu jak czasu nie bylo i nikt nie zawinil o uchwalenie ustawy ech....pilnujcie dzieci i siebie wzajemnie a z reszta nic nie zrobimy niestety
Powinieneś pracować jeszcze więcej, bo widać, że potrzebujesz specjalisty.
Policja patroluje okolicę prewencyjnie, żeby jakimś piotrkowskim debilom nie przyszło do łbów, żeby zabawić się w czyścieli.
A swoją drogą, kiedy czytam te wasze wpisy, to zastanawiam się, czy w trakcie wypisywania tych głupot też wam się podnosi, tak jak ..... .
a czy jego matka nie mieszka na ulicy dzialkowej, obok szkoly w ktorej uczyl ten zjeb?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!