metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ewka ~ewka (Gość)11.02.2014 16:07

Ja bym mu interes wycięła tępym nożem niech sie zwija z bólu a później jeszcze gorsze tortury. poobcinać łapy t wyrwać jęzor.

81

to my rodzice !!!-w imieniu milyonow... ~to my rodzice !!!-w imieniu milyonow... (Gość)11.02.2014 16:09

...oczywiscie ,ze jego profil powinien widniec wszedzie na najwiekszych bilbordach,zeby wszyscy wiedzieli -kto to i jak wyglada-!!! tak na wszelki wypadek....!!!

71

... ~... (Gość)11.02.2014 17:53

"Grzeslaw" napisał(a):

Plotka już wesoło hasa.
Dziś baby w warzywniaku na Wysokiej opowiadały sobie, że ktoś go widział. Że ma długie włosy i jest zarośnięty pewnie dla niepoznaki.

41

oon30 ~oon30 (Gość)11.02.2014 18:21

Pewnie już wczoraj bądź dzisiaj z rana wyszedł tylko tego nie podaja.gdyby podali ze wychodzi dzisiaj o tej i o tej godzinie to by się na lincz zalapal...a tak to sobie teraz chodzi spokojnie cichymi ulicami

21

Robert ~Robert (Gość)11.02.2014 18:49

Tak teraz mogę z całą pewnością powiedzieć nie jestem polakiem - z tym krajem łączy mnie jedynie paszport ale jak sie uda to i tego sie pozbędę .To jest właśnie polska mordercom z kary śmierci zamienia na 25 - potem daje ochronę lokum i emeryturę . być polakiem jak to pięknie brzmi

112

mieszko ~mieszko (Gość)11.02.2014 19:24

NIECH Policjanci nie tylko pilnują bloku, w którym mieszka matka Trynkiewicza, ale przespacerują się w dalsze rejony osiedla (przeciez są ulice nie tylko między blokami - ok. ul. rolniczej, sadowej, pawłowskiej, północnej itp.) Tam też mieszkaja ludzie i sie boją

30

abrakadabra ~abrakadabra (Gość)11.02.2014 19:38

Myślę że wraca niestety do Piotrkowa, policja od wczoraj jest cały czas na Łódzkiej na parkingu przy Pawilonie Społem, albo przy parkingu przy Żabce na Łódzkiej (podobno tu mieszka jego matka). Przecież głośno mówi się o tym że będa go monitorować wiec dokładnie wiedzą gdzie jedzie. To bardzo zła wiadomość (ale może komuś przydatna). Będę zdawał relację z pobytu Policji. Rodzice dzieci na osiedlu Wysoka ,Łódzka, Sadowa - miejcie oczy otwarte

60

kukuraki taki ~kukuraki taki (Gość)11.02.2014 19:46

no czegoś tu nie bardzo rozumie !!! jakiś śmieć wychodzi a media robią z tego czegoś szołłłłł !!!każdy wie co powinno się zadziać i tyle , przypominam że mamy wolność słowa jeśli chodzi o nazwanie p t śmieciem - normalny odpad fabryczny i tyle!!!!

50

debi-L ~debi-L (Gość)11.02.2014 19:55

Jest taki film ,Prawo zemsty'

31

dfg ~dfg (Gość)11.02.2014 20:04

"panstwo" napisał(a):

A znasz ustawę, która zabrania publikacji wizerunku osób fizycznych nie piastujących funkcji publicznych ?
Guzik mogą.
Gość jest wolnym człowiekiem, winić mozecie siebie, że chodząc na wybory jak stado osłów głosujecie na idiotów dbajacych o swoje literki i majątek, a nie o was.

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat