Pewnie krasnoludki to wszystko wymyśliły i napisały
Wypięli się na swojego lidera? oj! nieładnie,co za nielojalność!
O jakiej Ty podłości mówisz? Strefy FM jak się słucha to dopiero tam jest manipulacja!myślą,że ludzie to matoły i nie wiedzą?!
"Przedstawiciel PIO nie może również publikować materiałów odnoszących się do najbliższej rodziny wiceprezydenta, a także informacji, że wiceprezydent był milicjantem".
A był czy nie był?
Każde media podają co innego!
szkoda to komentować
------> A po rynku to dzisiaj chodziły jakieś 2 dziewczyny i roznosiły od nowa te gazetki, to zgodne z prawem?
Ale jaja, nie mieli nic wspólnego? I tacy ludzie chcą zmiany Prezydenta? ludzie nazywajacy sie PIO nie maja odwagi przyznać się do wyprodukowania i rozrzucania gdzie sie da gazetki. Żenada!
Wyobraźcie sobie, jak p. M. Pampuch zniesie fakt, gdy frekwencja nie przekroczy 4%. Wszyscy dokoła śmieją się z akcji PIO. Tak po ludzku szkoda mi tych ludzi. Za tydzień nie będą w stanie wyjść na ulicę ze wstydu.
Leo, masz rację. Uważają że zaprosili panią Radziszewską, która będzie namawiać ludzi by poszli na referendum i my jej uwierzymy? O nie! ja swój rozum mam i na referendum nie idę!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!