Choćby to całe PIO wydało jeszcze milion egzemplarzy tych kłamliwych gazetek a samochody z propagandowymi banerami na lawetach jeździły 24 godziny na dobę to i tak Pan Pampuch i jego ,,przyjaciele'', nie dadzą rady odwołać Prezydenta Chojniaka. Z prostej przyczyny bo to krzykacze i ,,cienkie bolki'', nie mając oprócz pomówień nic do zaproponowania. Zakon PIO nie może zboleć , że Piotrków mimo totalnej bryndzy w naszym kraju, rozwija się naprawdę dobrze. Piotrków to miasto z przyszłością, które jest mądrze zarządzane w czasie światowych kryzysów. Jestem święcie przekonany, ze gdyby nie daj Boże, zakon PIO przejął w mieście rządy to, mieszkańcy Piotrkowa dopiero wtedy poznaliby co to bieda i bezrobocie. Dlatego nie dajmy szansy ,,PIO mądralom'' na przejęcie władzy i 15 września nie idźmy na referendum.
CIEKAWE KTO I PO CO WYDAŁ TAKIE FAKTY REFERENDALNE?
aids rozdawaly, albo AIDS, bo zaraz doczepisz sie do pisowni... po co odwolywac prezydenta na rok przed wyborami?
Traf chciał,że gazetkę wzięła moja znajoma i wiem co rozdawały
POMARZYĆ ZAWSZE MOŻNA
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!