Nie mieli nic wspólnego, no proszę nie osłabiajcie mnie. Samo się napisało, samo się roznosi po mieście, dzisiaj na targu - 2 krasnoludki nosiły.
JA widziałem dzisiaj jak pod urzędem jeden pan rady (z opozycji )i pani z PIO stali z dziewczyną, która trzymała gazetki. Zastanawiam się czy ją wspierali w działaniach?
Tak Ci co wyparli się gazetki w Sądzie,p.Sokalski i p.Rozpędek dzisiaj stali oboje z dwiema dziewczynami,które rozdawały te kłamliwe gazetki PIO,czyżby przypadek???
A co chcesz od tego pięknego traktora? Dostaniesz dotacje to se taki kupisz...
W nocy o północy stali? A skąd wiesz, co rozdawały te dziewczyny?
My mieszkańcy Wilkowyj solidaryzujemy się z mieszkańcami Piotrkowa Trybunalskiego,pragnącymi odwołać nieudolnego prezydenta miasta,trzymamy za Was kciuki
Jak to wyparli się w Sądzie? PIO nie przyznało sie do wydania gazetki? Tacy odważni, potrafią wydać fakty referendalne a nie maja odwagi przyznać się do tego? I tacy ludzie chcą zmieniać nasz Piotrków? O, nie! Na referendum nie idę!
15 września to dzień,który zmieni oblicze miasta......tego miasta.
Do zobaczenia w lokalach wyborczych.
"Tak Ci co wyparli się gazetki w Sądzie,p.Sokalski i p.Rozpędek dzisiaj stali oboje z dwiema dziewczynami,które rozdawały te kłamliwe gazetki PIO,czyżby przypadek???"
NIE WIERZĘ W TAKIE PRZYPADKI !
"W przypadku pozostałych 16 osób, przeciwko którym wystąpił Andrzej Kacperek, wniosek został oddalony, bowiem wszyscy, poza Marcinem Pampuchem, zeznali, że z publikacją "Piotrkowskie Fakty Referendalne" nie mieli nic wspólnego"
ale jaja, to w Sądzie można kłamać???????????????????????????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!