A koło mojego bloku latają jerzyki. Ale w kupie - chyba z 50 sztuk razem. Pewnie się czegoś (kogoś) boja. ;)
Polska to raj dla oszustów, wyzyskiwaczy i złodziei! Widać to zresztą na zdjęciu powyżej w jakim hotelu mieszkają i ile kosztuje ich utrzymywanie!!! Jest tyle dróg do remontu, śmieci do zbierania a zimą śnieg odwalać a nie w ciepłej kanciapie z telewizorkiem i wszelkimi wygodami siedzieć bo im się należy i dzienne utrzymanie takiego to około 80zł a chorego w szpitalu 10zł!!! CHORY KRAJ!!!
A ja widziałem jak nad piotrkowem latała osa ... sama odważniara
Cudownie się żyje bandziorom powiązanym z politykami w tej republice katolicko-bananowej zwanej 3 RP..Wielu z nich to czynni przedstawiciele władzy tej w stolicy i tej na prowincji.
Nabije adminowi licznik odwiedzin strony na 6666 odsłon. Mam nadzieje ze sie ucieszy :D
Właśnie narobiłem z 50 odwiedzin tejże strony sprawdzając czy są nowe wpisy na forum :) kolejny sukces tuska :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!