Widowisko piękne nie można powiedzieć ale impreza biesiadna dzisiejsza to takie dno ze wstydzilam się znajomych którzy przyjechali na weekend do Piotrkowa zobaczyć to wydarzenie.Wielka żulfeta tak można określić ta biesiadę żenada te obchody żadnych konkretnych imprez mają radni rację ze protestują!!!
widowisko piękne, szacun, ale...gdzieś się doczytałem o kosztach i choć nie jestem maruderem, to jednak są ogromne, za ogromne, i do tego miasto nie jest właścicielem widowiska tylko posiada licencję???
Do jimbim
Dla ciebie właściwym "art" jest udział na playback z Zenkiem.
koszty widowiska
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/mapping-800-lat-piotrkowa-dzieje-w-kalejdoskopie-ile,4261209,artgal,t,id,tm.html
Dobre było w 4-części że hering, hawtina i inni dają dobrze zarobić
Jak czytam i słyszę na ulicy komentarze, że po co, na co itd. to wydaje mi się, że w tym mieście nie da się dogodzić mieszkańcom. Jak się nic nie dzieje - źle, jak coś chcą zrobić dla ludzi zapewnić rozrywkę - też źle, bo za drogo itp. Zdecydujcie się ludzie.
Jak łatwo wydawać nie swoje pieniądze.Kiedy kolejna odsłona ? i za ile?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!