Do wszystkich oburzonych podwyżkami, czegokolwiek...kochani jest takie powiedzenie, że z Pustego to nawet Salomon nie naleje...Zozdmóchaliśmy sobie życie konsumpcyjne do niebywałych rozmiarów, wciąż coś kupujemy...mimo iż bardzo wielu że czy nie potrzebujemy...a co robimy z niepotrzebnymi wyrzucamy...niestety powierzchnia ziemi jest ograniczona i coraz trudniej jest zutylizować, tak ogromną ilość śmieci. Lekarstwo jest proste ograniczmy, generowanie śmieci, a tym samym zmniejszymy koszty ich utylizacji... I niech każdy zacznie od siebie...pozdrawiam serdecznie wszystkich którzy cenią sobie "Być...a nie Mieć".
Czy Was popieściło? Ile jeszcze wytrzymamy tych podwyżek? Niech się ktoś wreszcie ogarnie.
W Krakowie 23pln, Łodzi 24 pln, szkoda ze nie mamy zapewnionych miejsc pracy jak w rych miastach.Żenuła płaccie PiSiorki
... tylko 45 % podwyżki! Cóż za wspaniała wiadomość! Spodziewałem się 450 %. Jesteście wspaniali! Będę na Was głosował aż do samej śmierci!
A ja mam wyjechane na wasze podwyżki teraz to dopiero będą lasy i ulice zasmiecane
Po prostu trzeba się zameldować tam gdzie stawki są niższe a dalej mieszkać w Piotrkowie i mafia śmieciowa nie zarobi
To jest ZŁODZIEJSTWO w biały dzień. Radni jeśli zatwierdzicie tą wysokość opłaty, nie macie na co liczyć w przyszłych wyborach. My mieszkańcy Piotrkowa Tryb. to WAM zapamiętamy.
Zrobiłem kopię listy radnych jak głosowali w tej sprawie, i przy następnych wyborach samorządowych wykorzystamy to.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!