metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_takitam ~gość_takitam (Gość)29.10.2020 13:43

MAFIA ŚMIECIOWA!!! I tyle!

90

MrE ~MrE (Gość)29.10.2020 12:12

Z tego piotrkowa robicie dziurę i tak dużo ludzi stąd ucieka a wy ciągłymi podwyżkami zachęcacie do tego. Niedługo zostaniecie tu sami z grupą emerytów i rencistów. Powodzenia

171

tylkopytam ~tylkopytam (Gość)29.10.2020 14:18

Czy ktoś z państwa ma dostęp do dokumentacji przetargowej ? szukałem - nie znalazłem .
Być może nas urząd z góry zakłada że firma będzie wywozić śmieci z innych obiektów kosztem mieszkańców? nie pojmuje skąd takie różnice między miejscowościami .

120

danek ~danek (Gość)29.10.2020 14:50

Ta cała rewolucja ze śmieciami miała na celu złupić podatnika ile tylko można , to nie ma nic wspólnego z ekologią i ochroną środowiska ***** *** .

113

PiS ~PiS (Gość)29.10.2020 14:53

Prezydent Piotrkowa został wyrzucony z PiSu, za działania na szkodę mieszkańców i miasta. Teraz tylko PiS jest w opozycji - klub PiSu to czterech radnych.

80

gość_mi ~gość_mi (Gość)29.10.2020 15:04

Będę głosował na czerwonych bo lud kuno

15

jojo ~jojo (Gość)29.10.2020 12:16

Podziękuj Rządowi ,a dokładnie Ministerstwu Klimatycznemu i Ochrony Środowiska bo to oni ustalają podwyżki co roku na wysypiska komunalne.Od 2016 roku sięgnęły one prawie 300% więc się ciesz ,że tylko tyle płacisz.Przypominam ,że Rząd w przyszłym roku znowuż podwyższy opłaty i ceny znów poszybują do gury.

410

Agata  . ~Agata . (Gość)29.10.2020 15:25

Nie zapłacę i moi znajomi 29 zł za jedną osobę

61

gość_guru ~gość_guru (Gość)29.10.2020 16:50

Co to za przetarg. Same kolesiostwo i układy. Jakoś w okolicznych miejscowościach i gminach mogą płacić za śmieci mniej ale u nas sa oczywiście winne firmy. Skoro firma ustaliła cenę wyższą to znaleźć trzeba firme która to zrobi taniej. U nas są firmy które na pewne rzeczy mają monopol i inne są skutecznie blokowane w wielu branżach, tak podejrzewam.
Zmieni się prezydent i jego świta to zmienią się między innymi stawki za smieci itp.
I skoro tak mam płacić to żądam żeby były kontrole przy śmietnikach kto segreguje a kto nie. Urzędnicy powinni jeszcze chodzić po domach i mieszkaniach i sprawdzać segregacje.
Ale najlepiej podnieść stawki i samemu siedzieć na tyłku i brać kasę za nic. Polska...

51

gość_gość ~gość_gość (Gość)29.10.2020 13:55

Może referendum ws odwołania nieudolnego prezydenta

113

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat