Z tego piotrkowa robicie dziurę i tak dużo ludzi stąd ucieka a wy ciągłymi podwyżkami zachęcacie do tego. Niedługo zostaniecie tu sami z grupą emerytów i rencistów. Powodzenia
Czy ktoś z państwa ma dostęp do dokumentacji przetargowej ? szukałem - nie znalazłem .
Być może nas urząd z góry zakłada że firma będzie wywozić śmieci z innych obiektów kosztem mieszkańców? nie pojmuje skąd takie różnice między miejscowościami .
Ta cała rewolucja ze śmieciami miała na celu złupić podatnika ile tylko można , to nie ma nic wspólnego z ekologią i ochroną środowiska ***** *** .
Prezydent Piotrkowa został wyrzucony z PiSu, za działania na szkodę mieszkańców i miasta. Teraz tylko PiS jest w opozycji - klub PiSu to czterech radnych.
Podziękuj Rządowi ,a dokładnie Ministerstwu Klimatycznemu i Ochrony Środowiska bo to oni ustalają podwyżki co roku na wysypiska komunalne.Od 2016 roku sięgnęły one prawie 300% więc się ciesz ,że tylko tyle płacisz.Przypominam ,że Rząd w przyszłym roku znowuż podwyższy opłaty i ceny znów poszybują do gury.
Co to za przetarg. Same kolesiostwo i układy. Jakoś w okolicznych miejscowościach i gminach mogą płacić za śmieci mniej ale u nas sa oczywiście winne firmy. Skoro firma ustaliła cenę wyższą to znaleźć trzeba firme która to zrobi taniej. U nas są firmy które na pewne rzeczy mają monopol i inne są skutecznie blokowane w wielu branżach, tak podejrzewam.
Zmieni się prezydent i jego świta to zmienią się między innymi stawki za smieci itp.
I skoro tak mam płacić to żądam żeby były kontrole przy śmietnikach kto segreguje a kto nie. Urzędnicy powinni jeszcze chodzić po domach i mieszkaniach i sprawdzać segregacje.
Ale najlepiej podnieść stawki i samemu siedzieć na tyłku i brać kasę za nic. Polska...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!