Cokolwiek ugrał, biednego nie ograbił, każdy mający taką możliwość powinien wyrwać z tej pisiorkowej kasy ile się da, za vaty, sraty i 500+, za obecne ceny itp. Brawo Roman, myślę, że powinieneś rozszerzyć działalność i zacząć uczyć polskich lokalnych przedsiębiorców, jak w majestacie prawa odebrać to, co rząd rozdawnictwa zabrał...
Mleko się rozlało. Jeśli jeszcze ktoś myślał, że żyje wśród ludzi , to po tych zawistnych wpisach poniżej chyba już wie ,że ludzi w naszym społeczeństwie jest garstka. Ogromna większość to nędzni zawistnicy, którzy sami niczego zbudować nie potrafią, ale zaszkodzić komuś to i owszem. No cóż nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć , że bezgranicznie gardzę donosicielami, zawistnikami, małymi ludzikami bez czci i honoru. A skoro tacy rozkosznie się panoszą , to wniosek z tego płynie tylko jeden - żyjemy w państwie faszystowskim, w którym promują się największe społeczne kanalie.
Dajcie pracować, dajcie żyć, my też mamy brzuchy,rodziny, dzieci,opłaty
Pytam na co ida nasze pieniądze? 3 radiowozy czyli minimum 6 niebieskich do pilnowania jednego wejscia?
W 2020 r. zmarło najwięcej Polaków od czasów II wojny światowej
Sprawdziliśmy dane dotyczące zgonów w Polsce od 1946 r. W 2020 r. zmarło nas 485 tys., w 2019 r. - 409 tys., a w 1946 r. 242 tys.
Dzięki zawiści, zazdrości, skłócaniu, napuszczaniu jednych na drugich można was Polaczki kroić od 30 lat i puszczać w skarpetkach, aż pozbawieni przemysłu, a teraz bogactw naturalnych, zadłużeni na biliony będziecie tyrać za gwarantowaną miskę ryżu Mateo.
Jasnogórski spęd motocyklistów i zero "psiarni", a tutaj "spina". Pieniądze czyjeś umiecie liczyć...Biznesy zakładajcie i swoją "kapuchę" liczcie .
Taaaaa cwaniaczki a bierzecie dotacje postojowe i jesteście zwolnieni z zusu?jak tak to oddawać kasę państwu a nie cwaniakować i lamentować.brawo policja, ganiać tych "sportowców zawodowych"
Ja myślę że Pan Komendant nie Panuje nad swoimi podwładnymi a widać to nawet na muralach na osiedlach dotyczących jednego z Funkcjonariuszy którego nadgorliwość widać na tych muralach Pan komendant powinien zrobić chyba porządek w szeregach Policji bo zmienia się to w Milicjie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!