No szczególnie rząd chce zniszczyć akurat tego przedsiębiorcę, ba! Domniemywam nawet, że to Jarosław nakazał, by to zrobić. Argumenty z d..y strony, Panie właścicielu. Proszę zatem oddzielić zabiegi fizjoterapii od siłowania i po sprawie, no chyba że wszyscy korzystający z siłowni, uzdrawiająco potrzebują fizjo..
Jedno mnie zastanawia że w Biedronce ludzi mnóstwo.Tam nie ma covidu jedno koło drugiego,przy kasach jeden drugiemu leży na plecach.Tam można a w siłowni czy u fryzjera nie to jest chore.
Siedząc bez maseczek są mało wiarygodni, wcale się nie dziwię że policja ich pilnuje...
WRÓCIŁEŚ TATO ..........
Wróciłeś tato , wróciłeś
Wróciłem córciu kochana
Dlaczego tą panią biłeś ?
Patrz mama jest zapłakana
I babci drżą dziwnie ręce
I z mamą coś szepczą razem
Szarpałeś się z tym młodzieńcem
I w oczy psikałeś mu gazem
Mama się zaraz ucieszy
Dostałem tysiąc dodatku
A babcia może odświeży
Stary mundur po dziadku
Tato lecz dziadek był w ZOMO
Był … ale tylko przez chwilę
Z was zrobią też ? … nie wiadomo ?
Pytanie córcia za ile ?
Tato a godność i honor
Coś jeszcze dla ciebie znaczą ?
Znaczą córunia – wiadomo
Lecz marnie dziś za nie płacą .......
Za to u Rydzyka działa hotel , restauracja wszyscy bez maseczek i jest spoko. Podobnie w wielu kościołach. Jaka to sprawiedliwość?
A po co to otwierać? dla tych pustych chudych laluń żeby mogły walnąć selfika z wypiętą d.pą?
Ha,ha, ha I bardzo dobrze, że policja pilnuje! Naciąganie prawa i tyle!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!