czaruj ludzi ,czaruj, jak już dostaniesz się do Europarlamentu i będziesz zarabiać 70 tys. miesięcznie nie będziesz przejmować się maluczkimi.
cytat-"Chciałbym dobrze przyjrzeć się procesowi zmierzającemu do komercjalizacji placówek zdrowia" A co robiłeś do tej pory,chłopie?
Młody chłopak, dzięki któremu do piotrkowskiego szpitala trafilo dużo nowoczesnego sprzętu. Lepiej go popierać niż starych ramoli
A bez jego pomocy by nie trafiło?Teraz jak wybory za pasem to wszyscy majaczą że wszystko dzięki mnie.Przecież to jest normalny skok na kasę,pierwszy raz o tym chłopie słyszę.Piłkarz,siatkarz,bokser,trener,ukrainka i teraz jeszcze ta chłopina. Żenada.
Myślę, że nie. Dziś nawet w takich sprawach trzeba się szarpać. Chętnych na sprzet było wielu.
Cwaniaczek z PSL oczywiście historyk politolog jak Sławek Nowak.Z pewnością bardzo pobożny
Oczywiście najlepiej dawać duże kontrakty szpitalom bo tam można zatrudniać znajomych z PSL i PO i żreć z państwowego koryta.A głupcy niech płacą składki i czekaja w kolejkach.
Dużo sprzetu na Rakowskiej (gdzie rządzi menadżer z PSL) a ludzie umierają z powodu błędów lekarskich lub niedostatecznej opieki- sam sprzęt nie wyleczy!
Ja też mam pomysł. Całkowita likwidacja NFZ! Czemu? A temu że takowy POŚREDNIK jest całkowicie zbędny i to on pochłania najwięcej pieniędzy z ministerstwa zdrowia na swoje utrzymanie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!