czaruj ludzi ,czaruj, jak już dostaniesz się do Europarlamentu i będziesz zarabiać 70 tys. miesięcznie nie będziesz przejmować się maluczkimi.
cytat-"Chciałbym dobrze przyjrzeć się procesowi zmierzającemu do komercjalizacji placówek zdrowia" A co robiłeś do tej pory,chłopie?
Młody chłopak, dzięki któremu do piotrkowskiego szpitala trafilo dużo nowoczesnego sprzętu. Lepiej go popierać niż starych ramoli
A bez jego pomocy by nie trafiło?Teraz jak wybory za pasem to wszyscy majaczą że wszystko dzięki mnie.Przecież to jest normalny skok na kasę,pierwszy raz o tym chłopie słyszę.Piłkarz,siatkarz,bokser,trener,ukrainka i teraz jeszcze ta chłopina. Żenada.
Myślę, że nie. Dziś nawet w takich sprawach trzeba się szarpać. Chętnych na sprzet było wielu.
Cwaniaczek z PSL oczywiście historyk politolog jak Sławek Nowak.Z pewnością bardzo pobożny
Oczywiście najlepiej dawać duże kontrakty szpitalom bo tam można zatrudniać znajomych z PSL i PO i żreć z państwowego koryta.A głupcy niech płacą składki i czekaja w kolejkach.
Dużo sprzetu na Rakowskiej (gdzie rządzi menadżer z PSL) a ludzie umierają z powodu błędów lekarskich lub niedostatecznej opieki- sam sprzęt nie wyleczy!
Ja też mam pomysł. Całkowita likwidacja NFZ! Czemu? A temu że takowy POŚREDNIK jest całkowicie zbędny i to on pochłania najwięcej pieniędzy z ministerstwa zdrowia na swoje utrzymanie!
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!