To się nadaje do pokazania w telewizji publicznej !! Takie rzeczy tylko w Piotrkowie Trybunalskim ???????? wstyd i hańba dla ZDiUM
Ten materiał obnażył braki wiedzy radnego Janika, który zamiast zajmować się poważnymi sprawami skupia się na duperelach.
Dawniej malowali trawę na zielono. Dziś śnieg ba biało. Bareja wiecznie żywy.
Komentarze jak zwykle są dramatyczne. Każdy tu chce dzielić. Dziwne ze z takim nastawiniem komentujecie partie polityczne jak sami jesteście gotowi do mowy nienawiści. Dobrze ze nagrał. Który normalny człowiek u siebie o tej porze np. pomaluje elewacje domu? Czy może poczeka na wiosnę? No ludzie gdzie macie rozumy. Za chwile znowu będą je malować. Za nasze pieniądze. Oceńcie proszę po ludzku bez wskazywania autora filmu. I bez jadu.
W kawale baca powiedział: powódź, powodzią, ale pole trzeba zaorać. Dla mnie jest to ciekawe doświadczenie i chciałbym zobaczyć czy czasami ta farba nie wytrzyma dłużej, niż ta kładziona w sierpniu.
To z tego naszego województwa to się cały świat będzie śmiał najpierw w Łodzi zabetonowali auto to teraz u nas na śniegu pasy malują ja pier......????????????
Czyli tą robotę wykonywali w czynie społecznym? A jeśli tak,to znaczy,że nie mieli nic do roboty za którą należy się zapłata?
Będzie tak samo ja na parkingu Słoneczko,farba zuszczyla się na miejscach dla niepełnosprawnych
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!