A wyrównali chociaż te garby na asfalcie po południowej stronie mostu w Kłudzicach?
Pudrowanie pryszcza. Potrzebna jest porządna droga ekspresowa, która przejmie tranzyt... a nie lokalne dróżki. Druga sprawa... Wygoda dla jednych... problem dla innych. Teraz będzie jeszcze większy ruch na "małej S12" - Przedborska, Zalesicka, Zalesice, Witów-Kolonia, Kłudzice- Łęczno- Wójostwo - Sulejów
O ile ja mam to szczęście, że w końcu mam przed domem chodnik i przyzwyczaiłem się już do dużego ruchu na ulicy... to tyle szczęścia nie mają już mieszkańcy np. Kłudzic - było spokojnie, a teraz będzie tam podobnie jak w Kałku. ps. szczerze współczuję też końcówce Zalesickiej, nie dość że brak lamp, brak chodnika, to jeszcze dodatkowe auta.
Jak zwykle ksiadz zawsze musi byc bo bez niego droga sje rozleci a propo panstwo jest swieckie a nie wyznaniowe to dlaczego nie ma innych przedstawicieli religii.
Na otwarciu zabrakło tylko Strażniczek Lasu z przydrożnego salonu masażu.
Czy wszystkie inwestycje muszą być oddawane z taką pompą. Trochę to śmieszne. Ale trzeba się lansować. Wybory się zbliżają.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!