metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_stolec ~gość_stolec (Gość)11.10.2020 23:03

A czerwone Ferrari stoi w garażu mojego bloku...

51

gość_kp ~gość_kp (Gość)11.10.2020 11:56

Wkoncu FARRARI a nie BMW :D
Ogólnie mieszkanka Piotrkowa ma ból d*py!

321

gość_www ~gość_www (Gość)11.10.2020 13:21

Milicja nie potrafi zrobić z nimi porządku?

101

gość_gosc ~gość_gosc (Gość)11.10.2020 11:12

Na ulicy łódzkiej już jest spokój od pewnego czasu.

61

goœć_gosc ~goœć_gosc (Gość)13.10.2020 09:02

Jak ktoś nie wierzy w skuteczność piotrkowskiej policji, to wystarczy, że kiedyś zadzwoni na dyżurkę , że widzi pirata drogowego lub innego rodzaju przestępstwo drogowe. Na pewno zostanie zaskoczony reakcją - pytanie tylko czy pozytywnie czy negatywnie , ale zawsze będzie to zaskoczenie ...

40

gość_www ~gość_www (Gość)12.10.2020 11:48

A gdzie Milicja?

60

gość_dhdhd ~gość_dhdhd (Gość)11.10.2020 20:53

Silni wobec słabych. Słabi wobec silnych.

80

guetyj ~guetyj (Gość)12.10.2020 20:55

Boże co za stek bzdur, zostało zadane konkretne pytanie JAK DROGÓWKA MA ZAMIAR SOBIE PORADZIĆ Z TYMI PODRZĘDNYMI DRIFTAMI NA PARKINGU BRICO a oni odpowiadają że policja ma inne rzeczy do roboty bo rowerzyści stwarzają większe zagrożenie.... idiotyzm. Od dwóch lat nanoszę na mapę zagrożeń to miejsce i nikt z tym nic nie zrobił, 2 BITE LATA MAJĄ TO GŁĘBOKO GDZIEŚ.

20

gość_ktoś w średnim wieku ~gość_ktoś w średnim wieku (Gość)12.10.2020 14:00

Jak czytam te komentarze to musze się wypowiedzieć, chciał bym zapytać komentujących o wiek+ilość przwbytych tyś KM w ciągu roku jeżdżenia do marketu, kościoła pracy i do domu bo wypowiadają się ludzie bez prawa jazdy bądź niedzielni kierowcy bez zacięcia motoryzacyjnego, sam mieszkam w centrum Słowackiego słyszę to codziennie i mi się uśmiech na twarzy pojawia a jak nie chce to zamykam okno i nie słychać, kwestia dobrych okien a nie drewnianych parchów z Włoszczowej (bo przecie nie zgniły to so dobre).
Ludzie wróćcie się do komuny tam wam było chyba najlepiej po poziom konfodenctwa i mentalności naszej Piotrkowskiej starszyzny miastowej mnie przeraża na tyle że chociaż kocham to miasto i nie miałem takiego zamiaru to chyba jednak też stąd wyjadę.
Zapomnieli juz? Dawniej miasto coś takiego organizowało samo, wyścigi, pokazy różne rzeczy były na dożynkach a teraz? Stadion zlikwidowany, pomijając koronę teraz to ostatnie lata były bardzo nudne u nas w miescie, na to nikt nie zwróci uwagi z tych zapyziałych dziadków bo przecież Familiada dalej leci i koło fortuny się kręci w tv więc jest co robić.

010

Gość123 ~Gość123 (Gość)11.10.2020 12:10

Przecież łatwiej mandat za brak maseczki wystawić niż gonić za takim, wciśnie gaz w podłogę i odpuszczają!

111

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat