Wkoncu FARRARI a nie BMW :D
Ogólnie mieszkanka Piotrkowa ma ból d*py!
Jak ktoś nie wierzy w skuteczność piotrkowskiej policji, to wystarczy, że kiedyś zadzwoni na dyżurkę , że widzi pirata drogowego lub innego rodzaju przestępstwo drogowe. Na pewno zostanie zaskoczony reakcją - pytanie tylko czy pozytywnie czy negatywnie , ale zawsze będzie to zaskoczenie ...
Boże co za stek bzdur, zostało zadane konkretne pytanie JAK DROGÓWKA MA ZAMIAR SOBIE PORADZIĆ Z TYMI PODRZĘDNYMI DRIFTAMI NA PARKINGU BRICO a oni odpowiadają że policja ma inne rzeczy do roboty bo rowerzyści stwarzają większe zagrożenie.... idiotyzm. Od dwóch lat nanoszę na mapę zagrożeń to miejsce i nikt z tym nic nie zrobił, 2 BITE LATA MAJĄ TO GŁĘBOKO GDZIEŚ.
Jak czytam te komentarze to musze się wypowiedzieć, chciał bym zapytać komentujących o wiek+ilość przwbytych tyś KM w ciągu roku jeżdżenia do marketu, kościoła pracy i do domu bo wypowiadają się ludzie bez prawa jazdy bądź niedzielni kierowcy bez zacięcia motoryzacyjnego, sam mieszkam w centrum Słowackiego słyszę to codziennie i mi się uśmiech na twarzy pojawia a jak nie chce to zamykam okno i nie słychać, kwestia dobrych okien a nie drewnianych parchów z Włoszczowej (bo przecie nie zgniły to so dobre).
Ludzie wróćcie się do komuny tam wam było chyba najlepiej po poziom konfodenctwa i mentalności naszej Piotrkowskiej starszyzny miastowej mnie przeraża na tyle że chociaż kocham to miasto i nie miałem takiego zamiaru to chyba jednak też stąd wyjadę.
Zapomnieli juz? Dawniej miasto coś takiego organizowało samo, wyścigi, pokazy różne rzeczy były na dożynkach a teraz? Stadion zlikwidowany, pomijając koronę teraz to ostatnie lata były bardzo nudne u nas w miescie, na to nikt nie zwróci uwagi z tych zapyziałych dziadków bo przecież Familiada dalej leci i koło fortuny się kręci w tv więc jest co robić.
Przecież łatwiej mandat za brak maseczki wystawić niż gonić za takim, wciśnie gaz w podłogę i odpuszczają!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!