I to wcale nie prawda ze szczury są niepożądane w kuchni. Pani Magda powinna obejrzeć film animowany Rararuja.
Tam szczur był bardzo potrzebny w kuchni. Dam sobie rękę uciąć, że te szczury "U Dunina" gotowały !!!
Czytając wpisy, dochodzę do wniosku, że Magda Gessler ma jednak sporo fanów, którzy chcą ją gdzieś "upolować". A to wspólne zdjęcie, a to autograf, a to gadka szmatka. Dziwne to. A niby taka nielubiana... ;)
Uwaga mam przecieki! Pani Magda dzisiaj jak wróci od Dunina weźmie udział w specjalnie przygotowanej dla niej kolacji. W tym czasie ma mieć chwilę dla fanów itp. Podobno będzie też można kupić od niej jej książkę na temat kuchni staropolskiej z autografem. To ma być w godzinach 20.00-22.00 zależy o której wróci :)
Kpina do tej speluny przyjechac.pracowalam tam w 2006r za czasow p.marka-gbur i cham a jego zona jeszcze gorsza baba przepracowalam tam tylko kilka dni za grosz szacunku do pracownikow.wstydziliby sie zapraszajac do tej najgorszej w piotrkowie ala restauracji p.magde-obrazaja w ten sposob jej osobe
Mysle ze tu niechodzi o rewolucje ale o darmowa reklame
Ale niepomoze
pracownicy za malo zarabiają, a jedzenie jest średniej jakości i w tym tkwi problem! wlasciciele chca za duzo zarobic i tyle
tak sie zastanawiam jakim produktem regionalnym dysponuje ptb, czym pani Magda nas zaskoczy w menu, jak obstawiacie?
a ja uważam, że to na korzyść im wyjdzie. sama zajrzę sprawdzić jak jest po rewolucji i z ogromną ciekawością czegoś spróbuje a jak się okaże, że jest miła atmosfera i dobre jedzenie to będę częściej zaglądać.
ze swoimi rewolucjami powinna udać się do skyy pub i szyby powybijać bo zaduch alkoholu i piwa jest niesamowity a jedzenie bez smaku, pizza surowa lub przypalona ,byłam raz i na tym koniec bo szemrane towarzystwo speluna u Dunina się uda
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!