Mamy już Miasto Kotów - to może czas wypłynąć na szersze wody i nawiązać kontakty z wyspą Lanzarotte zwaną "wyspą kotów"? Phttp://szkola95.home.pl/wzrastaj_org_pl/index.php/component/k2/item/124-na-pi%C4%99knej-hiszpa%C5%84skiej Pomyślcie o tym FMK.
Super! Gratuluję! Robicie kawał dobrej roboty! Z przyjemnością przyłączam się do akcji. I wreszcie echa o Piotrkowie z dobrym słowem i energią idą w świat! Brawa!!! <3
Ta akcja jest genialna, do tego ci aktorzy - miazga :D FMK, oby tak dalej!
Dziękujemy wszystkim za tak wiele słów uznania dla podejmowanego przez wolontariuszy Miasta Kotów wysiłku. To wspaniała motywacja do dalszej pracy! Bądźcie z nami, obserwujcie nasze działania i dołączajcie do nas. Zapraszamy też serdecznie do współpracy wszystkich, którym nie jest obojętny los piotrkowskich bezdomniaków.
A w wolnych chwilach relaksujcie się przy filmikach Mafii:
https://www.youtube.com/channel/UClgXCcKSKSn3yupzyvO72sw?nohtml5=False
Miasto Kotów to jedna z najlepszych fundacji tego typu w Polsce, jaką znam a znam ich trochę. Jedno to pomagać, leczyć i odławiać ale szalenie ważna jest adopcja i to nie "do młyna" tylko w odpowiedzialne miejsce, bezpieczne, osiatkowane i kochające. Adoptując w naszym kraju dziecko, po oddaniu go rodzinie, państwo przestaje się interesować jego losem. W Mieście Kotów nie zapomina się o żadnym wyadoptowanym Kocie i to też świadczy o ogromnym zaangażowaniu i trosce. Brawo dla Miasta Kotów. A i przy okazji, nie jestem z Piotrkowa, więc nie leję "prywaty" ;) Pozdrawiam.
Nue przesadzajmy inne fundacje tez działają Piotrkowie i tez wiele robia dla ludzi. Jestem za wsparciem przede wszystkim dla ludzi a potem zwierzeta. Jak nie bedzie ludzi nie ma wsparcia dla zwierzat.
Świetna akcja! Naprawdę brawo! Fajnie, że znani aktorzy wzięli udział w tej kampanii.
Pojawiły się na tym forum komentarze pana/i o nicku >belzacka76<, słusznie zresztą usunięte przez moderatora. A ja mam propozycję dla ww. Proszę o nawiązanie kontaktu z FMK. Fundacja dla gorszych przypadków znajdowała opiekunów. Nie należy tracić nadziei.
>
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!