To jest dobra wiadomość dla Piotrkowa w końcy Trybunalski i tu się narodził parlamentaryzm. Powinniśmy sie pod petycją podpisac i wysłac do Warszawy. Stalibyśmy sie ważni w Polsce i turystyka by sie poprawiła a to kasa dla miasta na remonty itd.
Nie ma to jak marnować dalej budżet przenieśmy Trybunał do Piotrkowa, zlikwidujmy gimnazja..
Mam nadzieje że ludzie obudzą się po 4 latach (mam nadzieje że będą wcześniejsze wybory ) rządów PISU.
Najgorzej jak nie będzie się już gdzie obudzić...
Jak powołają na nowo Inkwizycję /co niebawem nastąpi/ dawać ją do Piotrkowa. Każdy kościół piotrkowski chciałby pewnie u siebie gościć taki "trybunał"
A prezesem tego Trybunału ten pan, co siedzi obok Macierewicza: legendarny piotrkowski społecznik Henryk Alama - jak mało kto zasłużył on sobie swoją ponad 20-letnią już pracą społeczną na takie zaszczyty!
Chciałem zapytać czy Pendolino w Piotrkowie będzie się zatrzymywać jak trybunał będzie to chyba tak?
co za ludzie...moda taka aby obrażać Pana Macierewicza... i cały tłum to kupuje...
Ludzie to są kolejne brednie Pana Antoniego. Były wybuchające parówki i mgła smoleńska, teraz jest trybunał w Piotrkowie!
Ale Antek M. ma odlot... podobny, albo nawet większy ma fanka Antka nijaka Maryśka W. z Wolborza
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!