Jak zobaczyłem tytuł, to pomyślałem, że "dyżurni protestujący" zrobili wreszcie protest przeciwko bezprawnym działaniom duetu Morawiecki-Niedzielski. Najwyraźniej te działania "dyżurnym protestującym" nie przeszkadzają, bo po zdjęciach widać, że nawet maseczki polubili. Martwią ich losy ciąż, które przecież żadnej/-emu z ekipy protestujących nie grożą. Dziwne to.
A za wymalowanie farbą napisów na płycie rynku należy się mandacik za wandalizm.
Myślę że z panią Małgosia to musi miasto coś zrobic bo robić co jej się podoba
A policja co tam robiła Na to wychodzi ze można na mieście psocic i nikt nie poniesie kary dobry przykład.
Mają krew na rękach. Z nimi trzeba ostro. Po co nam władza, która nie słucha ludzi??? To jest dyktatura.
Na początku śmieszyły mnie te protesty teraz jest mi ich żal.Lepiej niech siedzą sobie w domu w ciepłych kapciach z kotem u boku na zdrowie bardziej to wyjdzie.
Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Odwracanie uwagi tematami zastępczymi i niech się głupie ludki chlają dalej między sobą...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!