To kolega od transportu owiec już zaciera ręce. Może od razu walnąć 5 zł za bilet wtedy wpływy będą 2 razy większe idąc rozumowaniem obecnie rządzących tą spółką.
Jest to prezent dla mieszkańców od wybranego demokratycznie prezydenta miasta.Chcecie to macie. Vat zdrożał 1procent a podwyżka wynosi 10procent.Pomysłodawcy uważają , że wszyscy mieszkańcy nie umieją liczyć. Jeżeli jest coś nieopłacalnego to należy sprywatyzować.
Jeszcze się udławicie tymi groszami z podwyżki! Trzymałem zawsze stronę MZK w rywalizacji z mbusami ale koniec. Sami zarzynacie swoją śmieszną spółeczkę.
O-yeahhh!
Też tak sądzę.
Ta przedziwna "firma" powinna już dawno przestać istnieć.
Częstotliwość kursów jest niższa niż częstotliwość odjazdów autobusów PKS z dworca do Łodzi...
A jeszcze mają czelność wyciągać łapy po pieniądze od miasta...
A teraz podwyżka cen biletów.
To już nie pojedynczy strzał w kolano, to serie z kałacha...
Nie 1 procent, tylko 1 punkt procentowy (z 22 na 23%), czyli podwyżka wyniosła 4,54%.
Stawka Vat wzrosła z 22% do 23% czyli w cenie 2 zł biletu było 44 grosze a teraz jest 46 groszy! Więc z podwyżki VAT powinen bilet zdrożeć o 2 grosze a nie o 20 groszy! TAK JEST Z KAŻDYM ARTYKUŁEM!! WIĘC NIE RÓBCIE Z LUDZI DEBILI ŻE TE WSZYSTKIE PODWYŻKI SĄ SPOWODOWANE GŁÓWNIE ZWIĘKSZONYM VATEM!!!
Po ostatnich wyborach samorządowych ta teza nie jest wcale aż tak fałszywa. Jeżeli ludzie wybrali jeszcze raz prezydenta to przełkną i kolejną podwyżkę.
Ceny biletu rosną ;)? bo nie mają się z czego utrzymać ? a za mandaty to co premie sobie wypłacacie ? dostałem mandacik za bilet który miałem lecz który nie umyślnie zniszczyłem .. i 70zł mandaciku .. a bilet kupowałem od kierowcy kilka przystanków wcześniej :***
Mzk'i jeżdżą raz na godzinę .. może czasem co 30minut :) już wolę wsiąść w mbusa który jeździ co 15minut :) może i zapłacę 2zł ale jestem pewny że nie dostane mandatu za bilet który kupiłem :)
Jak odcinek Słowackiego jest zamknięty to jeżdżą naokoło.
Za to tez powinna być dopłata :-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!