pięknie kolejny zbędny urząd w tym mieście zamiast szkoły która kiedyś tam była będą biurwy które przynoszą same koszty jeszcze trochę i zostaną same urzędy i śmieszni urzędnicy
Z tym budynkiem jest taki dowcip że pierwsze piętro jest do połowy wyremontowane jest biało - zielone z podwieszanym sufitem to MZDiK a druga żółta, obskurna część ze starymi szafami na korytarzu to stypendia MZEA, a palący pracownicy palą fajki w całym budynku pomimo zakazu.Ostatnio MZDiK zamontowało sobie wszędzie klimatyzację i na to są pieniądze natomiast drogi jak były tak są tragiczne - wiem bo byłem i widziałem.
Kolejne propagandowe kłamstwo, gdyż nie wyremontowano budynku, a tylko jego część, tę zajmowaną przez MZDiK.Natomiast część zajmowana przez Miejski Zespół Ekonomiczno-Administracyjny, który zajmuje się stroną finansową szkół i przedszkoli piotrkowskich znajduje się w opłakanym stanie.No cóż, to przecież tylko oświata tak nielubiana i traktowana po macoszemu przez byłego nauczyciela historii.
Nie wiem po co takie cuda, Najlepiej powrócić do lat poprzednich , doprowqdzić stan zatrudninia do 3 osób jak to było za Chomickiego i wtedy zmiesci się MZDiK w 1 lub 2 pomieszczeniach na ul Szkolnej bliski V-ce Prezydenta Karzewnika, Amen! [i]
Pierwszy do wywalenia bedzie dyrektor,
jak władza się zmiani ?
Majsak z PO też ?
A on chyba już do PO nie należy ?
Tak mówią na mieście ludzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!