Byłam i widziałam i mnie się podoba. Nareszcie jest porządek. Ludzie nie wchodzą naraz bo każdy chce na wczoraj, przedwczoraj a sprawę zostawiają na ostatnią chwilę, na ostatni dzień i zazwyczaj tak robią ci, którzy nie pracują bo po co - przecież Państwo da. I tak z pokolenia na pokolenie. A pracy wcale nie brakuje.
Jest też literka P-praca na bileciku.Nikt nie wciska.Już ja bym im dała wszystkim zasiłki....
Byłem przypadkiem i widziałem co tam robił licznie zgromadzony SORT - nawet krowy i inne zwierzęta zachowują się bardziej godnie. Atak na darmowe koryto jest jak jakieś obłęd. Współczuć tylko tym pracownikom MOP ru tego czegoś= nacechowanego owczym pędem! BARDZO dobrze zrobiono, powinni jeszcze kraty założyć i zrobić bramki- Te całe emigranty muzułmany, zachowują się bardziej godnie i przewidywalnie !
Jak będzie 50 osób w kolejce po bilety i te 50 osób będzie czekało potem do kasy,to czas oczekiwania się wydłuży,co nie ułatwia pracy.To teraz trzeba za klepać sobie kolejkę po bilet,a za 2 h iść do kasy.
Wystarczyłoby, żeby petenci przychodzili z wypełnionymi wnioskami i nie byłoby kolejek. Ale jeśli wszystko uzupełnia się przy biurku to inaczej nie będzie. Ja byłam obsługiwana 5 min.
każda ze stron ma rację, ale wczoraj wybrałam numerek do świadczeń rodzinnych i nikt mnie wywołał. Zajrzałam więc na salę a te Panie w kupie stoją i się śmieją. To są w pracy czy w cyrku?Po prostu żenada.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!