to moze niech panie nie pija tyle kawy to sie wyrobią z obsługo petentów
ludzie nie maja co jesc marzną a PDYREKTOR BILETOMATA ustawia brawo a w styczniu nie bylo zasilkow bo jak zawsze nie ma pieniedzy mopr .
Może mniej wycieczek po okolicznych sklepach Żabka, Rossmanna, Sezam i uda się więcej patentów obsłużyć.
W koncu panie urzedniczki beda musialy przyjmowac wedlug kolejki a nie "Pani Marysiu, Pani do mnie - poprosze bez kolejki". Stojac w kolejce po jedyne nalezne swiadczenie - becikowe, stalam z mnostwem in., ktorzy byli juz obcykani, gdzie do kogo z kim i kiedy najlepiej zalatwiac, pchali sie bez kolejki, bo tylko jeden papierek podadza, witani byli jak swoi, a siedzieli i pitu pitu. Moze w koncu jakis porzadek bedzie!
I tak powoli ,powoli MOPR-y wyrastaja na "potęgi" finasowe gdyz polskie społeczeństwo schodzi na dziady. Wydawać by się mogło ,że po 25 latach naprawy " czasów błędów i wypaczeń" takie instytucje powinny zanikać a tu masz ...zaczyna działać... sytem kolejkowy. Tak trzymać....
Bardzo słusznie. Systemy kolejkowe w wielu instytucjach już usprawniły funkcjonowanie.Podpisuję się obiema rękoma.
Nareszcie ................ XXI wiek ............................
czytając komentarze to mam wrażenie , że piszą to ci którzy są petentami MOPR i biorą ciężkie pieniądze za darmo!!!skąd mogę wiedzieć, że pani X czy Y , którą spotykam w jakimś sklepie jest pracownikiem MOPR-u?a może zamiast żyć z moich podatków weźcie się ludzie do roboty!!1
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!