metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
30 tys. ~30 tys. (Gość)02.07.2014 21:46

30 tys. na 2 miechy x 6 miechów = 180 tys. Dawać mi budżet na co idzie pozostała kasa...
dawać i to zaraz!!!
Redakcja do roboty....
Skoro wygadała się, że to tylko taka kasa to powołać się ustawą o dostępu do informacji publicznej. Zanim dostaniecie odpowiedź to jak strzał - na wybory. Na co idzie kasa. Z tego wynika, że prąd, woda, etc, budynki, płace to około 80% wydatków, a te 120 tyś. to to na co wydają - zenada...

60

Tartu Tarturanga02.07.2014 21:47

"wkurwiony" napisał(a):
niech ktoś z MOKu poda kwotę oraz numer konta to wpłacę brakującą kwotę,by cała akcja mogła ruszyć

na ich stronie powinien być numer konta
wysłać z dopiskiem i gotowe

70

dziewczyna mloda ~dziewczyna mloda (Gość)02.07.2014 21:52

a moze pan Gumulec by cos dołożył do baneru bo się kręcił jak gówno po gaciach na Dniach Piotrkowa a ponoć był wtedy w pracy /za wynogradzeniem oczywiscie/ ale moze nie spytał przełożonych co ma robic ......

90

Wiesio ~Wiesio (Gość)02.07.2014 21:56

"wkur...y" napisał(a):

Ja też dorzucę się z 1 tys. na na takową akcję. Noż ku..wa jego ma...ćiek. Czy Wam się od tej władzy w zwojach powaliło.
Od tej władzy dupy Wam rosną... - widać, że grunt się wali pod nogami, bo nie potraficie dać dobrej alternatywy na rzecz teatrzyków i tego pitolenia w kościołach dla ludzi i dzieci..
Precz, bo z bicza walnę..

80

I wiem wszystko! ~I wiem wszystko! (Gość)02.07.2014 22:02

Jest to projekt "Wyciągamy dzieci z bramy" pod patronatem prezydenta Krzysztofa Chojniaka.

50

ja ~ja (Gość)02.07.2014 23:07

Miejski Ośrodek Kultury dostaje z budżetu miasta rocznie niebagatelną sumę 2 mln 719 tysięcy złotych. Dodatkowo 50 tysięcy z budżetu alkoholowego przeznaczane jest na festyny "Wyciągamy dzieci z bramy" . Brak pieniędzy na baner czy też brak chęci do pracy????? Albo brak odpowiedniego patrona.

150

max ~max (Gość)02.07.2014 23:45

niech nieroby z MOKU zaczną myśleć

40

ciekawa ~ciekawa (Gość)03.07.2014 03:50

Błaszczyński - czy wpłaciłeś już na te dzieci, czy zajęty jesteś szykowaniem się na pielgrzymkę do Częstochowy?

60

tutaj tutajranga03.07.2014 04:47

A pamiętacie, jak było z paczkami świątecznymi?

60

sklave sklaveranga03.07.2014 07:36

Jaki ten MOK biedny? Dlaczego zatem zarządza tylko jednym płatnym parkingiem w Piotrkowie? No tak kasa jest potrzebna na kampanię wyborczą Cysorza.

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat