Nie znam intencji UM, dlaczego akurat w bibliotece (Stara Synagoga), ale wiem na pewno że Jana Pawła II szanowali chrześcijanie, żydzi, muzułmanie i wyznawcy innych religii. Zatem każde miejsce publiczne (tym bardziej z bogatą historią) jest dobre na oddanie hołdu wielkiemu Polakowi i człowiekowi. Dialog - to też zrozumienie i zaakceptowanie inaczej myślących (do MARKPIO).
Dlatego każdy, kto jeszcze nie ma 49 lat i podagry, powinien stąd wychrzaniać jak najdalej. Najlepiej za granicę, ostatecznie - do Warszawy, ale powietrze tam mocno zanieczyszczone. Ale i tak zdrowsze, niż atmosferka nad Strawą.
Czy mógłbyś łaskawie zmienić ten swój "nick", bo aż patrzeć na to nie można. Ich czas już przeminął, a ty jak chcesz być taki oryginalny, to załóż sobie po prostu nowe konto. I wysil się na nową nazwę.
Popieram Jarka!
Odwagi Włostowicu! Albo przemawiaj we własnym imieniu i nie podpieraj się kobitą, może ona nie chce ci już towarzyszyć na tych dróżkach, wzięła na wstrzymanie( zagląda jako gość,pewnie dorzuci swoje, bo nie wytrzyma)albo wymyśl godny siebie nowy nick!! Jednak wiedz, rozpoznamy, poznamy Cię!My też potrafimy myśleć,rozpoznawać.
I chyba jest Ci z tym po drodze, co?
Tiaaaa, tylko co na to Lola? Ona raczej nie będzie szalała z radości, że ktoś zawłaszczył jej nick. Ja akurat jestem całkowicie pewny, że to dwie zupełnie odrębne osoby.
Taaa, naiwny jesteś. to są dwie inne osoby
Auuuuuuuuuuu!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!