metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
predatorback ~predatorback (Gość)15.02.2011 12:27

Nie znam intencji UM, dlaczego akurat w bibliotece (Stara Synagoga), ale wiem na pewno że Jana Pawła II szanowali chrześcijanie, żydzi, muzułmanie i wyznawcy innych religii. Zatem każde miejsce publiczne (tym bardziej z bogatą historią) jest dobre na oddanie hołdu wielkiemu Polakowi i człowiekowi. Dialog - to też zrozumienie i zaakceptowanie inaczej myślących (do MARKPIO).

00

z-ca Loli; p.o. Piotra Włostowica ~z-ca Loli; p.o. Piotra Włostowica (Gość)15.02.2011 13:36

"erka" napisał(a):
Nie widzę szans, żeby to miasto wreszcie się otrząsnęło i przestało być zaściankowym grajdołem.

Dlatego każdy, kto jeszcze nie ma 49 lat i podagry, powinien stąd wychrzaniać jak najdalej. Najlepiej za granicę, ostatecznie - do Warszawy, ale powietrze tam mocno zanieczyszczone. Ale i tak zdrowsze, niż atmosferka nad Strawą.

00

Jarek ~Jarek (Gość)15.02.2011 14:05

"zca-Loli;-p.o.-Piotra-Wlostowica" napisał(a):
~z-ca Loli; p.o. Piotra Włostowica

Czy mógłbyś łaskawie zmienić ten swój "nick", bo aż patrzeć na to nie można. Ich czas już przeminął, a ty jak chcesz być taki oryginalny, to załóż sobie po prostu nowe konto. I wysil się na nową nazwę.

00

Mirek  z PT ~Mirek z PT (Gość)15.02.2011 14:31

Popieram Jarka!
Odwagi Włostowicu! Albo przemawiaj we własnym imieniu i nie podpieraj się kobitą, może ona nie chce ci już towarzyszyć na tych dróżkach, wzięła na wstrzymanie( zagląda jako gość,pewnie dorzuci swoje, bo nie wytrzyma)albo wymyśl godny siebie nowy nick!! Jednak wiedz, rozpoznamy, poznamy Cię!My też potrafimy myśleć,rozpoznawać.
I chyba jest Ci z tym po drodze, co?

00

Jarek ~Jarek (Gość)15.02.2011 14:56

"MARKPIO" napisał(a):
Proponuję Peter Lolo Włostowski!:))
Nie do odróżnienia,nikt się nie połapie,całkowite incognito:)
Będziesz Piotrze móc poszaleć:)))

Tiaaaa, tylko co na to Lola? Ona raczej nie będzie szalała z radości, że ktoś zawłaszczył jej nick. Ja akurat jestem całkowicie pewny, że to dwie zupełnie odrębne osoby.

00

Maciek ~Maciek (Gość)15.02.2011 15:29

"MARKPIO" napisał(a):

Taaa, naiwny jesteś. to są dwie inne osoby

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)15.02.2011 18:59

"Maciek" napisał(a):
MARKPIO" napisał(a):
Taaa, naiwny jesteś. to są dwie inne osoby
cytat
Naiwny jesteś sądząc że jestem naiwny......

00

wodnik1985 wodnik1985ranga15.02.2011 22:23

Auuuuuuuuuuu!!!!!!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat