Od taka? Odkąd taka? Do szkoły!
Bo to prawda, która niektórych innych boli, a jeszcze innym, przyspawanym do foteli, spać po nocach nie daje.
Więcej wiary w ludzi. Jak widać, może.
Zacznij od swojej komórki, ale tej szarej.
To co tutaj jeszcze robisz? Zmykaj do innego miasta.
I tobie też dzięKKujemy!
hamidełko - nick jak najbardziej odpowiednio dobrany do poziomu wypowiedzi.
Szkoda, że znowu z błędem ortograficznym! Do książki!
do "wyborcapt"
wyborcopt - skansenie tez broniacych Pana Mazura, jesli kos napisze, ze Mazur jest najpiekniejszy - to ty uznasz, ze tak jest, jesli ktos napisze, ze Mazur prezentuje mysli PSL - to ty napiszesz, ze jest ponad partyjnymi podzialami, jesli ktos napisze, ze Mazur startuje w nadchodzacych wyborach "gdzie tylko moze" - to ty napiszesz, ze najbardziej kocha Piotrków, jesli ktos napisze, ze Mazur dostanie sie do Sejmiku w. l. - to ty napiszez, ze to nieprawda, bo zostanie prezydentem
I tak mamy do czynienia z "CIEMNYMI OKULARAMI" na oczach.
Pozdrawiam intelekt.
Niestety tak cała klika była jest i oby jej wiecej nie było.Czas na nowe twarze!!!
dlatego tylko krzysztof Chojniak na prezydenta.
Chyba Abu - Dabi!!!
zgiń przepadnij maro nieczysta
Ostatnio miałam zaszczyt obserwować pana Mazura przechadzającego się po Piotrkowie w godzinach "szczytu" w gajerku i rozglądającego się z pytaniem wymalowanym na twarzy "kto mnie widzi?" :)
Nikt!Bo niewielu w PT go zna!!!
No nie da się nie zauważyć tej twarzy na plakatach wyborczych :-) Ja już znam. Choć muszę przyznać, że na żywo tak mu oko nie ucieka ;-)
Może lichy fotograf to zdjecie robił!Wniosek jeden - zle mu z oczu patrzy :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!