Mazura Piotrków wymaga, bo dla urzędu prezydenta jest potrzebna powaga.
Chyba nawet sam Mazur wstydzi się tej kampanii :/ Cóż za finezja, lekkość i wdzięk.
Ojj tam nie czepiaj się. Jest rym? Jest. I to nie żaden tam biały, nie przybliżony tylko dokładny :)
Taaa, częstochowski :P
Ja się piszę, jam gotowa, jako pierwsza mogę stanąć na posterunku ;) Tylko jakie szczegóły tej akcji? Proponujesz konkrety, czy ochotnicy obradują nad szczegółami?
Akcja właśnie jest dla ochotników. Czekam na propozycje, Lola jesteś pierwsza;)
No widzisz i tu jest problem. Jakiś czas temu proponowałam J.W. Krzysztofowi wakacje, nie nie ... raczej sanatorium w Borach Tucholskich, żeby sobie trochę odsapnął od tych "męczących" magistrackich obowiązków. Licząc zjadliwie w ukryciu, że może mu się w tej dziczy bardzo spodoba albo, że może pobłądzi gdzieś w tych prastarych kniejach. I co? I nie skorzystał, a tak w trosce o jego zdrowie prosiłam, zaklinałam, upominałam. Nic, głucho jak w lesie.
Jest propozycja- J.W Pan Krzysztof Krzywousty do Piotrkowa Kujawskiego.
Tylko, czy ktoś go tam zechce...?
Wysłać w paczce jako podarunek można, ale co będzie, jak nie pokwitują odbioru.
Wróci, jak nic!
Chyba, że nagryzmolimy trefny adres zwrotny.
No na przykład jakiejś dziury w Puszczy Amazońskiej.
To już by było coś :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!