metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Andrzej ~Andrzej (Gość)26.03.2011 18:45

Na szczęście mam spokojne sumienie,( chodzę na wszystkie wybory, bo w inn'ym razie nie miał bym prawa krytykować) to nie jest "mój" faworyt.

00

ktosssssss ~ktosssssss (Gość)26.03.2011 19:21

Za drogi to w drugiej kolejności.... W pierwszej za ten gang tłustych wieprzy na Wiejskiej w Warszawie a po nich kolejno wszystkich wiernych im warchlaków i na prosiątkach kończąc!!! Najpierw trzeba tam posprzątać i te trzodę zutylizować bo jak narazie to jest taki smród z tego ich rządzenia że nawet na te właśnie drogi wyjść sie nie da!!!!!!

00

@@@@@ ~@@@@@ (Gość)26.03.2011 19:33

A Przeciw PEŁOwskich komentarzy to forum chyba nie przyjmuje.......

00

@ w czerwonym ~@ w czerwonym (Gość)26.03.2011 19:35

Ulice Drezna po bombardowaniach aliantów to mały pikuś w porównaniu z Krętą.

00

ilidan ilidanranga26.03.2011 20:00

Boze widzisz i nie grzmisz

00

sierano90 ~sierano90 (Gość)26.03.2011 20:41

no kochane mobilki chyba trzeba bedzie zaczac jezdzic po tych dziurach i zanosic rachunki za naprawe samochodu do urzedu to moze kur...a mac wtedy sie tym zajmą;(((

00

kruszyna ~kruszyna (Gość)26.03.2011 21:31

co oni chca od michałowskiej czy wschodniej niech sie przejada dmowskiego na odcinku od Piomy do Energetykow to dopiero jest przeżycie

00

Piotr Piotrranga26.03.2011 21:34

Cytuję:
ilidan
Boze widzisz i nie grzmisz

Może w ramach kasy jaką Pobożny chce przeznaczyć na remonty kościołów odprawią msze w intencji dróg w mieście.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)26.03.2011 22:26

"Piotrkowianin" napisał(a):
Trzeba było iść na wybory i wybrać lepszego kandydata, niż Chojniak, który przed wyborami chlapnął ciemnemu ludowi po oczach asfaltem.

Poszli przecież. 3.000 (słownie: trzy tysiące) pracowników, którym pobory wypłaca prezydent. Każdy zabrał rodzinę, przemnóż sobie, wynik masz. I efekty też.

00

P51 ~P51 (Gość)26.03.2011 22:47

Tak siedzę i myślę: a może by tak wnieść zbiorowe zawiadomienie do prokuratury o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa polegającego na niewłaściwym przeprowadzeniu poprzednich modernizacji wspomnianych ulic...?Myślę,że każdy prokurator stanie po stronie poszkodowanych użytkowników dróg,czyli nas,obywateli miasta...?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat