metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
fdsf ~fdsf (Gość)12.07.2023 11:35

Jakie trzeba mieć odczucie kłucia w "wysokie ego", żeby komisarz wyborczy postanowił za walkę nie tylko z ludźmi
- mieszkańcami miasta ale również z wyrokiem sądu? Co nim kieruje, że chce udowadniać swoją pozycję? A może należałoby zadać pytanie - czy komisarz wyborczy jest apolityczny i czy nie sprzyja jakiejś ze stron? Przyglądam się tym jego działaniom i zastanawiam się po co on jest tym komisarzem, skoro jego działania nie sprawiają wrażenia neutralności? Może czas na jego wymianę i wniosek do organu nadzorującego tego człowieka?

159

Takaka ~Takaka (Gość)12.07.2023 19:15

Jesteście młodzi i głupi nie wiecie o co wam chodzi weźcie się do pracy a nie szukacie dziury w całym

24

97-300 97-300ranga12.07.2023 19:50

Nieudacznicy .....

15

goœć_mika ~goœć_mika (Gość)12.07.2023 20:04

Ciekawe czy oni tesz lóbieją disco polo jak ich pani

14

Zgrywus ~Zgrywus (Gość)12.07.2023 12:20

Macie Świerże fotki,oni już tak stoją od pół roku ???
Hahahaha

68

ja ~ja (Gość)12.07.2023 22:41

Boją się "trzęsienia" w magistracie i w podległych mu spółkach. To dlatego jest taki raban przeciwników, aby do referendum nie doszło. Ja jestem dobrej myśli, i referendum się odbędzie.

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat