naiwniacy, zobaczcie sobie jakie są terminy rozstrzygnięcia spraw przed nsa. około 90%kasacji jest rozpatrywana do 12 miesięcy. czyli kiedy?
NSA, w odniesieniu do skarg kasacyjnych w terminie do 12 miesięcy załatwiono 23,54 proc. spraw. W przypadku zażaleń 91,13 proc.info na dzień 15 wrz 2020. Życzę powodzenia z referendum.
Czemu ma służyć to referendum? Będą wybory i można wybrać nowego prezydenta.
Mówiłem że wielki ...j z tych wyborów będzie, to się Zgrywusa nie słuchali
Obawiam się, że za nim odbędzie się sprawa w NSA to referendum będzie nie potrzebne, tam są cholernie długie terminy, miałem okazję się odwołać do tej instytucji to wiem.
REFERENDUM i tak się odbędzie. NSA podtrzyma wyrok Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego. Innej opcji nie ma. WSA się nie pomylił. Można zacząć się pakować. Zebrane podpisy pod wnioskiem o REFERENDUM, nie są rzucone na wiatr.
Każdy mieszkaniec Polski powinien wiedzieć.
Jeśli chcesz domagać się jego praw zapisanych w ustawach, rozporządzeniach, uchwałach, konstytucji.
To fikcja
Naszym wrogiem jest nasza obojętność. Obojętność wobec zła. Jeśli bowiem widzisz zło lub nieprawość i nie reagujesz, stajesz się tego zła i tej nieprawości współuczestnikiem. A na końcu ofiarą
Sprawy dotyczące wyborów czy referendów rozpatrywane są z marszu bez zbędnej ZWŁOKI. Nikt nie może igrać z wolą narodu, w tym przypadku z wolą mieszkańców Piotrkowa Tryb. miasta które swego czasu było miejscem obradowania Trybunału Koronnego – najwyższego sądu dawnej Rzeczypospolitej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!