Naiwność ludzka poraża od kiedy TBS daje cos na wlasnosc a Chojniak wiadomo ze z nimi trzyma wiec czego wy oczekujecie? Wiem, że żal opuszczać własny dom ale szkoda waszego zrowia bo tej kili nie przebijecie.
Chyba każdy wie jak działa TBS.Z drugiej strony jeśli był to blok zakładowy to mieszkania były przydzielane za darmo lub za jakieś grosze (jeśli się mylę proszę mi wyjaśnć na jakiej zasadzie się je dostawało i za ile)
i teraz fajnie by było nabyć je na własność za pare groszy i sprzedać z zyskiem.
Pierwsza decyzja Chojniaka - niech mieszkańcy radzą sobie sami :))) Brawo Wy
I dobrze. Były wybory. Wybraliście. I macie. I bardzo dobrze. Czekam na podwyżki wody, ścieków, śmieci i C.o. mnie stać.
A co my Lokatorzy prz bł 72 Kostromska mamy zrobi nocami nie śpimy dzieci idą do szkoły nie wyspani bo syn i matka prowadzą awantury do kogo mamy się zgłosić o pomoc ale chyba zaprosimy media bo nasza spółdzielnia nic nie potrafi nam pomóc
Ludzie szliście glosowaliscie to macie Prezydenata który widzi to co chce tylko nie to co powinien
Te nadzwyczajne sesje przy starej/nowej władzy tyle dadzą co z przychodnią na Piomie. I co? Miasto nadal nie przejmuje przychodni i szpitala, a starostwo nadal zadłuża szpital, a przychodnie nie spełniają przepisów ustawy o podstawowej opiece lekarskiej. Pan Prezydent wydał kase na mediatekę, a o służbie zdrowia nawet nie chce słuchać. Pomimo , że należy to do jego obowiązku!!! Przecież miasto jest na prawach powiatu!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!