metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Maciek ~Maciek (Gość)10.10.2010 09:30

A ja z kolei popieram Szymona Miazka, bo znam go osobiście i wiem, że jest naprawdę w porządku człowiekiem

00

anigav ~anigav (Gość)10.10.2010 09:49

KRZYSZTOF CHOJNIAK za najwieksze sposrod 4 prezydentow Piotrkowa po'89r. zadłużenie i niegospodarnosc finansami miasta , za przeszacowane inwestycje w nim , za zwolnionych dyrektorow placowek kulturalnych.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga10.10.2010 11:19

anigav: Ale to chyba do AntyPIOTRA?

00

hehehe ~hehehe (Gość)10.10.2010 13:36

Zgadzam się w pełni, że Krzysztof Chojniak powinien dostać AntyPIOTRA. Może ktoś powinien pomyśleć o takiej statuetce?

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)11.10.2010 01:32

"Maciek" napisał(a):
A ja z kolei popieram Szymona Miazka, bo znam go osobiście i wiem, że jest naprawdę w porządku człowiekiem

Ja też wiem, że jestem naprawdę w porządku człowiekiem i jeszcze parę innych osób z tego forum to także w porządku ludzie, ale czy to zaraz powód, żeby o tym na portalu informować?
Kacper, dostaniesz 34 głosy. Rodziny i paru kumpli oraz swój własny, oddany na siebie.
Nie bujaj w obłokach.
I postaw na pewnego konia, Marka Mazura.
Swe marzenia odłóż na razie na półkę. Może za 15 lat spróbuj ponownie.

Komentarz był edytowany przez autora: 11.10.2010 01:36

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)11.10.2010 01:46

"Piotrkowianin" napisał(a):
Ale to chyba do AntyPIOTRA?

Raczej do Piotrusia. A konkretnie do Czarnego Piotrusia - czarnego charakteru z disneyowskich filmów i komiksów.
W pierwszych filmach pełnił rolę na przykład konduktora.
Czarny Piotruś ma czarną sierść, uwielbia jeść, przez co jest otyły. Jest zażartym wrogiem Myszki Miki, ale w niektórych komiksach współpracuje z Mikim. Czasami współpracuje z Knujem. Jest także niezbyt rozgarnięty - kiedy chodził do szkoły w Chomikowie, pięć razy powtarzał pierwszą klasę. Jednym z jego marzeń jest życie na Dzikim Zachodzie, gdzie żyją nieuczciwi rabusie i kowboje. Można tam strzelać z pistoletu i rabować bez końca.
W niektórych komiksach można zaobserwować, że pragnie także władzy nad światem.
Żona Czarnego Piotrusia, Zocha (Bulwa, Trudy, ang. Trudy) została stworzona przez Romano Scarpę w 1960 roku. W Polsce zanotowano 28 występów Zochy, najwięcej w pismach "Donald i spółka" i "MegaGiga". Jest ona partnerką Czarnego Piotrusia i zarazem jego wspólniczką, dużej postury prawdopodobnie kocicą.
Zależnie od scenarzysty danego komiksu, Zocha jest narzeczoną lub żoną Piotrusia. Często pomaga mu w wypełnianiu jego niecnych planów oraz opiekuje się domem. Często pełni rolę "podjudzacza" do przestępstw, np. wtedy, gdy życzyła sobie złota i brylantów, kiedy Czarny Piotruś posiadł moce Władcy Maszyn. Zocha potrafi też skłamać, aby obronić dobre imię swoje lub partnera.
(za Wikipedią)

Komentarz był edytowany przez autora: 11.10.2010 01:49

00

97-300 97-300ranga11.10.2010 09:04

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Ja też wiem, że jestem naprawdę w porządku człowiekiem

Grafoman znów nażarłeś się dopalaćzy?Ha,ha,ha,to jest i....a!

00

handlarz ~handlarz (Gość)11.10.2010 09:23

Cytuję:
29. Tadeusz Janusz, założyciel Międzyosiedlowej Ligi Piłki Nożnej i klubu UKS Przyjaźń – za to, że bezinteresownie poświęca czas dzieciom i młodzieży. Za to, że zbiera wokół siebie dorosłych i zaszczepia im ideę pomaganie innym.

Czy to ten co kilkanaście lat temu handlował fajansem na targowisku miejskim?

00

leśnik-drzewiarz ~leśnik-drzewiarz (Gość)11.10.2010 22:18

Pan Zenon Bartczak jest tym, który najbardziej z tej listy zasługuje na to piotrkowskie wyróżnienie. I czas najwyższy już na to.

00

cieciorka cieciorkaranga11.10.2010 22:35

"lesnikdrzewiarz" napisał(a):
Pan Zenon Bartczak jest tym, który najbardziej z tej listy zasługuje na to piotrkowskie wyróżnienie. I czas najwyższy już na to.

Mazur, Mazur, Mazur, Bartczak, Bartczak, Bartczak...a może byś tak się Pan przedstawił Panie Jarząbek, a nie tak na dzień dobry z peanami na cześć wjechałeś...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat