Jak nie ma w piotrkowie perspektyw i mieszkań dla osób a tym bardziej pracy.A wiemy że każdy potrzebuje pracy nawet te osoby z niepełnosprawnością co ciężko im znajść pracę.Mam kolegę co mu ciężko znajśc jaką kolwiek pracę bo jest osobą niepełnosprawną z orzeczeniem.A może pracować nie ma trzeba dbać o ludzi
Bo jest za drogo jak wiemy nie każdego stać wysokie rachunki i jeszcze się utrzymać.Ludzie muszą iść do drugiej pracy żeby dom utrzymać gdzie te czasy co były tym bardziej bilety poszły w górę.
Liczba mieszkańców maleje natomiast liczba wszelkiej maści nieudaczników zatrudnionych w urzędach rośnie...ręce opadają. Budżetówka to rak drenujący nam kieszenie!!!
ja również jestem tutaj tylko do końca dekady, miała być Castorama, ale jest mediateka, już teraz pracuje w łodzi i niechce mi się codziennie dojeżdzać więc od przyszłego roku kolejna osoba mniej w chojniakowym miescie
Prawda, że wartość liczby ludności podawana jest na podstawie zameldowanych osób w Piotrkowie. Moim zdaniem, rzeczywista liczba osób żyjących w Piotrkowie można określić na podstawie deklaracji za wywóz śmieci.
Tak Panie Prezydencie i Wysoki Przewodniczący Rady, czas spojrzeć prawdzie w oczy, Wasze zarządzanie doprowadziło do upadku miasta. Zostaniecie zapisani w historii Piotrkowa Trybunalskiego jako Ci, którzy nie poradzili sobie w tych czasach, zmuszając ich mieszkańców do wyjazdu !!!
Miasto rzekomo "sie wyludnia", bo wiele osób decyduje sie na budowę domu tuż za granicami Piotrkowa: w Poniatowie, Witowie, Uszczynie, Twardoslawicach, Majkowie czy Gomulinie. Gdyby włączyć te miejscowości do granic miasta byłoby łącznie ze 100 tys...
Miasto się wyludnia bo nie ma atrakcyjnych miejsc pracy młodzi np. Po politechnice maja pracę w wiekrzych miastach np Łodzi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!