Kabarety w niedzielne wieczory w Polsacie też nie zostawiają "suchej nitki" na Konfederacji. Zastanawia mnie też fakt dlaczego kobiety startują z list tej partii. Czy to cynizm i chęć walki o stołki, czy to prymitywna naiwność!?
Z dwojga złego, Konfederacja niż lewica. Polacy nigdy nie zapomną czasów KOMUNY!!!!!!!!!!!!!!!
Lewica może ostrzegać przed samym Sobą pamiętamy jej wybitne zasługi za czasów gdy byli u władzy nigdy więcej tej Targowicy.
Co ta Lewica taka strachliwa? Szkoda, że żadne z przywoływanych twierdzeń nie znajduje się w programie Konfederacji. Przyzwyczaiłem się już , że wszyscy wokoło kłamią na nasz temat. Tak jest i tym razem, w końcu banda czworga czuje się zagrożona.
Jeśli miałbym wybierać między dżumą, a cholerą, to wybrałbym konfederusków. Komunistów odrzuciłem w1989r i nie będę trupa reanimował.
Czerwoni boją się że nikt z nich się nie złapie? PO się podusi. Zdobędą może 1 mandat, a na liście 18 w kolejce do koryta.
O piotrkowski owsiak też jest :D co oni nie mają żadnych swoich programów ? Tylko jakieś happeningi że inna partia jest be , a oni cacy ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!