widziałem Cię za węgłem - dawniej maszerowałeś a teraz kundelkujesz.
SLD(PZPR)rządziło w sumie 8 lat i w tym samym stopniu przyczyniło się do "PRYWATYZACJI-LIKWIDACJI"polskiego potencjału gospodarczego.I uczynili to z wielką perfidią i wy-
rachowaniem podobnie jak AWS,UW i liberałowie z PO,a .... PSL(ZSL)już nie wspomnę.A teraz tacy dobrutccy i przejmują
się losami kraju i bezrobociem.Pytam gzie byli i co robili jak przy władzy?To są ludzie bez honoru nic nie warci, .....
Art. 130 Kodeksu karnego:
§ 1. Kto bierze udział w działalności obcego wywiadu przeciwko Rzeczypospolitej Polskiej, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
§ 2. Kto, biorąc udział w obcym wywiadzie albo działając na jego rzecz, udziela temu wywiadowi wiadomości, których przekazanie może wyrządzić szkodę Rzeczypospolitej Polskiej, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3.
§ 3.Kto, w celu udzielenia obcemu wywiadowi wiadomości określonych w § 2, gromadzi je lub przechowuje, wchodzi do systemu informatycznego w celu ich uzyskania albo zgłasza gotowość działania na rzecz obcego wywiadu przeciwko Rzeczypospolitej Polskiej, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Dobre pytanie.Chwała Bochaterom!
Kłopoty ze wzrokiem,nie to nie to,obżarłeś się grzybkami halucogennymi.
Zdecydowanie więcej, wiele osób pozdrawiało maszerujących z chodnika i okien.
Oczywiście, że pamiętam kim byli:
Sojczyński W dniu 16 sierpnia 1945 r. wydał rozkaz określający zadania KWP w zakresie walki z przestępczą działalnością władz komunistycznych i ochrony społeczeństwa oraz żołnierzy podziemia niepodległościowego przed terrorem organów bezpieczeństwa. Pierwszą osobą, która zginęła z jego rozkazu, był Jakub Cukierman, szef sekcji śledczej Powiatowego Urzędu Bezpieczeństwa Publicznego w Radomsku. Zastrzelono go na ulicy w sierpniu 1945 r.
Pilecki jego serdecznym przyjacielem w Londynie był działacz PPS Timofiejem Jaruga, a w Oświęcimiu współpracował z szefem konspiracyjnym obozowego PPS Józefem Cyrankiewiczem.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Leszek Miller szef sld skompromitował sie na wiecu w Warszawie.Kilku zdań nie potrafi powiedzieć samodzielnie?Brak szacunku dla wyborców.
no potężna grupa hahaha, trochę pracowników instytucji i radnych z SLD i paru emerytów. orkiestra się nie liczy bo zapłacili jej
Na chodniku stałem tylko ja i dwóch moich przyjaciół z U.K.nikogo nie pozdrawialiśmy,a jakie okna masz na mysli to chyba tylko Ty sam wiesz.Jakub Cukierman,takie staropolskie imie i nazwisko....a on ilu patriotów polskich zakatował?Cyrankiewicz...handlował w Auschwitz pożydowskim złotem,dolarami,wiele się dziś mówi o jego współpracy z obozowym gestapo i o tym że mógł uratować Rotmistrza Pileckiego od śmierci lecz tego nie uczynił w obawie że zostanie zdemaskowana jego działalność w obozie i fikcyjne przywództwo ruchu oporu którego podwaliny w Auschwitz stworzył właśnie Rotmistrz Pilecki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!